(Poistunut julkaisusta)

King Team Member - Fast Food -tekijä, Burger King Ratina
BURGER KING® Ratina

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Hei Sinä! Haluatko aloittaa työt jo ennen kesää, pikimmiten?
Tampereen Ratinan Burger King etsii joukkoonsa vakituista fast food -työntekijää.
Työ sisältää sekä aamu- että iltavuoroja.
Jos haluat työpaikan, jossa aika kuluu kelloa katsomatta, jätä hakemus jo tänään!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikokemus

Kaikki lähtee asenteesta. Jos olet innokas oppimaan uusia juttuja ja ymmärrät vielä loistavan palvelun päälle, saatat olla seuraavan kesän kingiläinen! Sovit loistavasti kingijengiin, mikäli olet myös joustava ja innokas tarttumaan työhön. Perehdytyksen avulla opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää. Kingipomot uskovat työntekijöihinsä ja pitävät huolen siitä, että koulutuksen jälkeen pystyt sukkuloimaan missä tahansa tilanteessa.

#Kingikyky

Kingissä jengissä jokainen pääsee tekemään kaikkia työtehtäviä niin asiakaspalvelusta siivoukseen ja ruuanvalmistukseen. Yhden työvuoron aikana saatat palvella niin asiakkaita, valmistaa tuotteita, hypätä tiskivuoroon ja kurvata siistimään ravintolaa, kun taas toinen vuoro saattaa kulua kokonaan kassalla asiakkaita kingiasenteella palvellen. Kingijengissä sinua autetaan tulemaan maailman parhaaksi työssäsi.

#Kingikalenteri

Burger King Ratina etsii uutta vahvistusta joukkoonsa. Työsuhteen muoto on vakituinen, 63h/3vk. Työaika sijoittuu toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Työ alkaa heti sopivan löydyttyä!

#Kingijengi #BeYourWay

Be your way -filosofia näkyy kingijengin toiminnassa joka päivä, ja toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Työn luonteen kannalta kingi tyyppi on sosiaalinen, kaikille ystävällinen ja aloitteellinen asiakaspalvelija. Kingijengissä tulet oppimaan paljon ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta, paineensietokyvystä sekä luovasta ongelmanratkaisusta.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona. Tulet työllistymään asiakkaan, Restelin, kirjoille. Burger King on Suomessa osa Restel-konsernia ja monipuoliset henkilöstöedut ovat myös sinun käytössäsi.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta, joten lähetä hakemus pikimmiten! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä työskentely on niin mahtavaa, että et halua enää lähteä #Kingijengistä! Ja tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä