King Team Member BURGER KING Turun seutu
Restel Fast Food Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Hei kingi tyyppi! Etsimme nyt sekä Kultatalon, Skanssin että Raision Kingi tiimeihin vahvistusta! Voit työskennellä joko keikkaluontoisesti tai solmia toistaiseksi voimassa olevan, isommalla tuntimäärällä olevan vakituisen sopimuksen. Olethan täysi-ikäinen.

Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa video Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Tällä hetkellä töitä on tarjolla niin keikkalaisille kuin isommista tunneista kiinnostuneille. Haluat sitten tehdä muutaman vuoron viikossa tai solmia esim. 90h/3vko sopimuksen, hae meille NYT! Raision toimipisteessä mahdollisuus myös täysiaikaiseen työskentelyyn 112,5h/3vko sopimuspalkalla. Edellytämme täysi-ikäisyyttä. Toivoisimme sinun aloittavan työssä mahdollisimman pian.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina, ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.

**Tahdomme kuulla sinusta, mutta haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! **

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522793
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Raisio