Kilpailuttamiskonsultti
Hansel

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020

Kilpailutusyksikkömme on mukana sekä yhteishankintojemme että asiakkaidemme omissa kilpailutuksissa. Työtä tehdään muiden hanselilaisten kanssa tiimeissä ja se on projektiluontoista.

Etsimme joukkoomme KILPAILUTTAMISKONSULTTIA vastaamaan vaihtelevien kilpailutusten toteuttamisesta sekä hankkeisiin liittyvistä projektihallinnan tehtävistä.

Valmiuksia kilpailuttamiskonsultin tehtäviin antaa kokemus julkisten hankintojen kilpailuttamisesta sekä kilpailutusprojektien johtamisesta. Myös kokemus ”pöydän toiselta puolelta”, eli osallistumisesta esimerkiksi IT-hankintojen tarjouskilpailuihin, tarjoaa hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle.

Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä esiintymisvalmius ovat etsimämme asiantuntijan vahvuuksia. Työssäsi tarvitset myös laskennallista osaamista ja analysointikykyä. Arvostamme ICT-osaamista ja kokemusta sähköisistä kilpailuttamisjärjestelmistä.

Työssäsi on tukena asiantunteva kollegaverkosto, mutta tarvitset myös itsenäistä työskentelyotetta sekä innovatiivista ajattelukykyä. Työskentelet yhteistyössä julkishallinnon asiakkaiden sekä eri toimialojen toimittajien ja sidosryhmien kanssa.  

Tarjoamme Sinulle:

  •     näköalapaikan valtion ja kuntien hankintatoimeen
  •     tilaisuuden olla mukana kasvavassa liiketoiminnassa 
  •     kilpailukykyiset työsuhde-edut 
  •     työelämän ja vapaa-ajan tasapainoa tukevan yrityskulttuurin
  •     modernin työympäristön Helsingin ydinkeskustassa

Tule tekemään vaikuttavia hankintoja!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kilpailuttamisyksikön päällikkö Ilkka Sihvola 11.9. klo 14-15.30 ja 15.9. klo 9.30-11, puh. 0294 444 207 tai ilkka.sihvola@hansel.fi.

Verkkosivuillamme voit tutustua tarkemmin kilpailuttamiskonsultin työhön: https://www.hansel.fi/tietoa-meista/avoimet_tyopaikat/kilpailuttamiskonsultti-asiakkaiden-apuna/ 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 23.9.2020 mennessä osoitteella rekry@hansel.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot