(Poistunut julkaisusta)

Kilpailuoikeusjuristi
Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018

Kilpailuoikeusjuristi  

Haemme kilpailuoikeusjuristia Pohjoismaiden suurimpaan kansainväliseen asianajotoimistoon. Tiedät, että kilpailuoikeus on sinun juttusi ja haluat kasvaa siinä huipputekijäksi. Sinulla on valmistumisen jälkeen vähintään kahden vuoden kokemus kilpailuoikeudesta, joko yritysmaailmasta, asianajotoimistosta tai julkiselta sektorilta. Julkisia hankintoja koskeva kokemus on eduksi. Olet OTM ja sinulla on lisäksi kokemusta opiskelusta tai työskentelystä ulkomailla.

Olet aidosti kiinnostunut liike-elämästä. Haluat olla mukana kehittämässä kilpailuoikeuspalveluitamme ja luomassa uutta. Sinulla on myönteinen asenne, pidät haasteista ja uskallat heittäytyä rohkeasti uusiin, vaativiin tilanteisiin. Olet oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta ymmärrät, että parhaat tulokset saavutetaan tiimityöllä. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat kansainvälisessä työyhteisössämme menestymisen edellytys. Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito on eduksi.  

Yrityskulttuurimme on mutkaton, olemme helposti lähestyttäviä ja työskentelemme yhdessä toisiamme kuunnellen ja tukien. Meillä pääset työskentelemään osana kansainvälistä huipputiimiä ja kehittämään osaamistasi kiinnostuksesi mukaan. Kansainväliset koulutukset ovat kiinteä osa juristiemme urapolkua. Työ vaatii meiltä paljon, mutta antaa sitäkin enemmän.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Hakemuksesi ja ansioluettelosi voit toimittaa 5.11.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry.helsinki@dlapiper.com otsikolla Kilpailuoikeusjuristi. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti, jos koet tehtävän omaksesi!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Oinonen (puh. +358 40 138 5177).