(Poistunut julkaisusta)

Kilpailujuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Hyvä KILPAILUJURISTI

Haaveiletko urasta ja haasteista asianajoalan huipulla? Etsitkö työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille tekemään uusia menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Luo menestystarinasi meillä

Meillä työskentelet asiantuntijana monipuolisten ja mielenkiintoisten kilpailuoikeudellisten toimeksiantojen parissa. Neuvot kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja toimialajärjestöjä ja avustat niitä erilaisissa kilpailuoikeudellisissa tutkinnoissa ja selvityksissä. Laadit itsearvioita, osallistut kilpailuasioita koskeviin hallinto- ja siviiliprosesseihin. Avustat myös yritysjärjestelyihin liittyvissä monenlaisissa kilpailuoikeudellisissa kysymyksissä ja lupaprosesseissa Kilpailu- ja kuluttajavirastossa sekä kansainvälisissä organisaatioissa.

Saat alan parhaat opit ja kokemukset tiimissä, joka hoitaa Suomen merkittävimpiä ja vaativimpia kilpailuoikeustoimeksiantoja. Täyden palvelun asianajotoimistossa voit muotoilla työnkuvastasi omannäköisen syventymällä myös muihin yritysjuridiikan aloihin. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kehittymisestä ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Ylläpidämme työn iloa tukemalla runsaasti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme erilaisia yhteisiä hyvinvointi- ja virkistystapahtumia. Mahdollistamme joustavan työnteon ja tuemme sinua eri elämäntilanteissa.

Odotamme sinulta

  • OTM-tutkintoa
  • vankkaa työkokemusta kilpailuoikeuden parissa asianajotoimistossa, yrityksessä, kilpailuviranomaisessa tai tuomioistuimessa; voit myös olla vastavalmistunut, kilpailuoikeudesta palavasti innostunut tekijä
  • kiinnostusta valtiontuki- tai hankinta-asioihin
  • ymmärrystä kilpailun taloustieteestä tai halua oppia sitä
  • sitoutumista arvoihimme
  • yhteistyökykyistä ja kipinöivää työotetta
  • erinomaista englannin kielen taitoa; muusta kielitaidosta (erityisesti ruotsi) on etua.

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä! Lähetä hakemuksesi viimeistään keskiviikkona 20.2.2019. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat Sari Hiltuselta (020 776 5384 sari.hiltunen@castren.fi)

Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme

Täältä löydät Asiakastarinoitamme

Lue lisää arvoistamme