(Poistunut julkaisusta)

Kiireapulainen Lassila & Tikanojalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2019
Oletko taloushallinnon korkeakouluopiskelija tai vastavalmistunut? Palatko halusta työskennellä myyntireskontran tehtävien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme Lassila & Tikanojalle osa-aikaista kiireapulaista myyntireskontran tiimiin. Tässä tehtävässä työskentelet suoritusten kirjaamisen, selvittämisen ja täsmennys tehtävien parissa. Kevään ajan työtehtävä on osa-aikainen ja kesällä pääset työskentelemään kokoaikaisesti. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on tietotaitoa taloushallinnosta sekä tarkka, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen ote työskentelyä kohtaan.
KUVAUS
Academic Work etsii kevääksi osa-aikaista ja kesäksi kokoaikaista kiireapulaista Helsinkiin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Lassila & Tikanoja Oyj:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet kevään ajan osa-aikaisena kiireapulaisena ja kesäkuusta elokuuhun kokoaikaisesti myyntireskontran tehtävien parissa. Osallistut muun muassa suoritusten kirjaamiseen, selvittämiseen ja täsmäytykseen. Palveluasenne on tärkeää, sillä työssä ollaan yhteydessä sisäisiin sekä ulkoisiin asiakkaisiin. Lisäksi pääset osallistumaan ajoittain perintätoimenpiteiden avustaviin tehtäviin. Tiimissäsi työskentelee lisäksesi neljä ammattitaitoista kollegaa ja esimiehesi.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Suoritusten kirjaaminen, selvittäminen ja täsmäytys
* Yhteydenpito sisäisiin ja ulkoisiin asiakkaisiin
* Ajoittain perintätoimenpiteistä avustaminen


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä paikassa, jossa pääset hyödyntämään koulussa opittuja taitoja käytännön tehtävien parissa. Lassila & Tikanoja toimii kiinnostavalla ja ajankohtaisella toimialalla kierrätysmaailmassa. Työpaikka on hyvien kulkuyhteyksien päässä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on jo tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulutus taloushallinnon parista tai hän on opintojensa loppusuoralla. Sinulla on kertynyt jo aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta työelämässä. Tehtävässä vaaditaan käyttökokemusta Microsoft Officen ohjelmista ja taitoa ottaa haltuun uusia järjestelmiä nopeasti. Persoonaltaan ideaalihakijamme on huolellinen ja tarkka. Asiakaspalvelu on myös lähellä sydäntäsi. Pystyt sitoutumaan täysin annettuihin työtunteihin. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Suoritettuna tai kesken taloushallinnon korkeakoulutus esimerkiksi tradenomi
* Aikaisempaa kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelun parista
* Tarkka, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen persoona
* Sujuva suomen sekä hyvä englannin kielen taito


Isoksi eduksi katsotaan, jos sinulla on kokemusta myyntireskontrasta, kirjanpidosta tai laskutuksen tehtävistä, joten tuothan sen esille jo hakemuksessasi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen. Tarvittaessa töihin tuleva kevään ajan toukokuuhun asti vähintään 2 päivää viikossa. Kesän ajan kesäkuusta elokuun loppuun asti kokoaikainen 37,5h/viikko.

Kesto: Elokuun 2019 loppuun asti

Paikka: Valimotie 27, 00380 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Lassila & Tikanoja Oyj on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Autamme asiakkaitamme säilyttämään kiinteistöjen ja materiaalien arvon sekä säästämään ympäristöä. Teemme tämän tarjoamalla vastuullisia ja kestäviä palveluratkaisuja, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 oli 709,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8700 henkilöä. Heidän yrityksensä on listattu Nasdaq Helsingissä.