(Poistunut julkaisusta)

Kiinteytyslaitoksen päällikkö
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Työnkuvasi

Etsimme Loviisan voimalaitoksen radioaktiivisten nestemäisten jätteiden kiinteytyslaitoksesta vastaava asiantuntijaa.

Päätehtäväsi on varmistaa koko nestejätekäsittelyn turvallisuus ja vaatimuksenmukaisuus ja suunnitella toimintaa sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä. Toimit yhteistyössä kiinteytyslaitoksen tuotantojaoksen sekä jätehuoltoinsinöörien kanssa varmistaen toimivan kokonaisuuden. Budjetoit, suunnittelet, resursoit, johdat ja valvot toimintaa. Opastat ja tuet nuorempia asiantuntijoita. Käynnistät tarvittavia muutostöitä ja projekteja. Tarkastat ja hyväksyt aineistoja sekä vastaat ohjeiston toimivuudesta ja ajantasaisuudesta vastuualueellasi.

Ydinvoimalaitosjätteet-ryhmä vastaa Loviisan voimalaitoksen konventionaalisen sekä matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä ja loppusijoituksesta. Kiinteytyslaitoksella nestemäinen radioaktiivinen jäte kiinteytetään betoniin loppusijoitusta varten. 

 

 

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja teknisesti haastavan tehtäväkentän. Toimit ylätasolla, mutta silti lähellä käytäntöä. Pääset mukaan kehittämään kasvavaa ydinvoimalaitosjätteet -ryhmää ja varmistamaan ydinjätteen turvallista käsittelyä. Pitkäjänteiselle tekijälle työ tarjoaa mitä mielenkiintoisimpia haasteita ja oppimista vuosiksi eteenpäin. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävä edellyttää vankkaa prosessiosaamista, kokonaisuuksien hallintaa, hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä ja turvallisuusajattelun sisäistämistä. Työtapasi on itsenäinen, vastuullinen ja pitkäjänteinen.

Ydinjäte- tai betoniosaaminen sekä kokemus ydinvoima-alalta katsotaan eduksi. Arvostamme myös sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Sopiva kokemuspohja on esimerkiksi diplomi-insinöörin tutkinto prosessitekniikan tai ydinvoimatekniikan koulutusohjelmasta sekä vähintään 5 v työkokemus. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.3.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoa tehtävästä antaa Mirkka Ek, +358 40 766 6869, mirkka.ek@fortum.com ja/tai Ilkka Ropponen, +358 10 455 3959, ilkka.ropponen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen