(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistövastaava Suomalaisen Yhteiskoulun osakeyhtiöön
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020
Onko sinulla aiempaa kokemusta rakennusalalta, kiinteistöjen kunnossapidosta tai esimerkiksi kiinteistötaloudesta? Kiinnostaako sinua kehittymismahdollisuudet koulumaailmassa, missä SYK on edelläkävijä? Jos näin on, tämä paikka sopisi sinulle! Haethan saman tien, sillä edetään haussa heti sopivien kandidaattien löydyttyä.
KUVAUS
Tuleva Kiinteistövastaava on hyvillä ihmissuhdetaidoilla varustettu oppimisen mahdollistaja. Tehtävään sisältyy kokonaisvaltaisesti kiinteistön kunnossapidon suunnittelu ja seuranta, sekä osakeyhtiön talous ja sen kehittäminen. Tehtävässäsi raportoit johtavalle rehtorille, joka toimii myös yhtiön toimitusjohtajana. Tulokselliseen toimintaan tarvitaan koulutussektorin toiminnan tuntemusta, halua toimia nuorten keskuudessa ja pedagogisten ratkaisujen ymmärtämistä.

Tarjoamme


* Kiinnostavan tehtävän mielenkiintoisessa yrityksessä, missä myös etenemismahdollisuuksia
* Paikan mahtavassa tiimissä missä hieno tiimi-henki, sekä hyvät työsuhde-edut

TYÖNKUVA

* Kiinteistön kunnossapito
* Suunnittelu ja seuranta
* Ulkoisten palveluiden yhteyshenkilö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Hyvät kommunikaatiotaidot
* Asiakaspalvelu mind-set
* Kokemusta kiinteistöalan / kiinteistötaloudesta
* Sujuva suomi ja englannin kieli


Eduksi katsomme myös kokemusta perusparannuksien suunnittelua, toteuttamista sekä valvontaa sekä rakennuspuolen kokemusta.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen ja proaktiivinen
* Hyvä tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu 2020
* Kesto: Rekrytointi
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä SYK:in puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
SYK - Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu on vuonna 1886 perustettu yhteisöllinen, tavoitteellinen ja innostava yhtenäiskoulu, jossa toimivat perusopetuksen luokat 3-9, lukio ja kansainvälinen IB-tutkintoon johtava lukio.