(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistövarallisuuspäällikkö
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä aktiivisen kiinteistöomistamisen ohjaksissa? Käyttäjäomistajalla, joka ei vain vaali ja kehitä taseessa olevaa kiinteistökantaa, vaan liiketoiminnan partnerina myös investoi uusiin hankkeisiin ja lähtöihin. Kun toimintaympäristömmme on kansainvälisellä vivahteella maustettu sekä astetta paria kimurantimpi ja värikkäämpi, tuo se eloa arkeesi ja kirittää sinut parhaimpaasi – oletko tähän valmis?

Meillä työsi kiinteistöomistajan roolissa on tiivistä vuokralaisina toimivien eri liiketoimintojemme kanssa. Meidän tonttia ovat hotellit, marketit, terminaalit sekä Suomen modernein ja suurin logistiikkakeskus Sipoossa. Työsi painottuessa hotelli- ja market-kohteisiin käyttäjäomistajan roolissa varmistat, että tuotamme toiminnallamme arvoa liiketoiminnoillemme. Asetat kiinteistömanageroinnin tavoitteet, teet vuokrasopimukset ja ennen kaikkea olet aktiivinen taho verkostojen ja kumppaneiden suuntaan. Jokapäiväinen työsi koostuu kaikesta tästä yhdessä vuokralaisten sekä kiinteistöjen operatiivisista asioista vastaavien kanssa.

Koska kehitämme kiinteistösalkkuamme aktiivisesti, pöydällesi tulee myös investointi- ja hankekehityskohteitamme, joihin kontribuoit tai joita aktiivisesti johdat eteenpäin. Kohteemme Pietarissa ja Virossa tulevat sinulle myös tutuksi, kun töihin tartuttuasi otat kiinteistökantamme haltuun. Myös toimintamme ja oman työsi kehittämiseen toivomme sinulta näkemystä – paikallaan kun emme tässäkään polje.

Pienessä ja päämäärätietoisessa tiimissämme jokainen henkilö tuo mukanaan oman osaamisensa, joten sinäkin pääset vahvasti vaikuttamaan, minkälaiseksi oma tehtäväsi tarkemmin määrittyy.

Tämän roolimme sinulle tarjoaa

1. Ensinnäkin tulet saamaan rinnallesi loistavan tiimin ja työkaverit. Olemme suoranuottinen ja avoin porukka matkalla kohti yhteistä tavoitetta. Yhteistyö ja itsenäisyys kulkevat meillä käsi kädessä. Olemme välittömiä vastuunkantajia ja ketteriä kehittäjiä, joille muutos on mahdollisuus. Tiimissämme sinulla on kaikki edellytykset onnistua.

2. Tulet työskentelemään kiinteistönomistajan roolissa yrityksessä, jossa liikepaikat ovat liiketoimintaa varten ja se ohjaa tekemistämme. Ympärilläsi tapahtuu aina jotain jossakin. Eri liiketoiminnat, niiden muutokset sekä kiinteistölajien ja roolisi monipuolisuus tuovat työhösi varmasti vaihtelua.

3. Tämä on mielestämme rooli, jossa sinulla on tilaa kasvaa – vaikka olet jo kokeneempikin osaaja. Verkostosi kasvavat osaajilla, joilla on sinulle varmasti uutta annettavaa. Työskentelet organisaatiossa ja kulttuurissa, jolle on luontevaa jakaa osaamista. Osuuskaupparakenteemme ja toimintamme laajuus jyrkentävät oppimiskäyrääsi, minkä lisäksi tarvittavat koulutukset ovat sinulle tarjolla.

4. Työssäsi katsot pitkälle tulevaan. Et hae pikavoittoja vaan rakennat vastuullista kiinteistöomistusta kaikilta kanteilta. Pääset mukaan oman toimintamme kehittämiseen, millä on myös kauaskantoisempaa vaikutusta.

Työ vaatii mestarinsa – sinut

Mielestämme tässä tehtävässä menestyy henkilö, joka on jo kerryttänyt kokemusta asset managementista omistajan tai neuvonantajan roolissa. Olet toki saattanut tehdä muutakin, mutta omistamisen roolin kantaminen on vahva osaamisalueesi. Tunnet siis ehdottomasti entuudestaan kontekstin, jota tulet hoitamaan – myös hankekehityksen. Osaat myös toimia ja vaikuttaa verkostoissa. Et jyrää tai määrää vaan kuuntelet, haastat ja argumentoit. Ymmärrät, että tämä on työtä, jossa et onnistu yksin.

Sinulla on osaamisesi ja vuorovaikutustaitojesi tuoma itseluottamus ja rohkeus tarttua toimeen. Olet ehdottomasti itseohjautuva tekijä – et vain visionääri ja kehittäjä. Muut näkevät toiminnassasi ennustettavuutta, mutta toisaalta et tilanteen vaatiessa pelkää tarkastella omiakaan päätöksiäsi uuden tai toisilta saadun tiedon pohjalta. Ymmärrät myös, että työskentelet roolissa, joka edellyttää uuden oppimista ja omaksumista – et siis sellaisesta harmistu.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Inhuntin kanssa. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään Inhuntin sivuilla oheisen linkin inhunti.fi/inhunt/kiinteistovarallisuuspaallikko kautta 2.12.2019 mennessä. Koska tämä rekrytointi on meille tärkeä ja käymme hakemuksia läp jo hakuaikana, älä suotta odottele viime hetkeen asti. Tapaamme nimittäin kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, kiinteistöjohtajamme Pasi juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 20.11. klo 12-14 tai 25.11. klo 16-17 numerosta 040 504 4292 tai sähköpostitse pasi.suutari@sok.fi.

Muina ajankohtina tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa InHuntilla Harri Vuontelo +358 44 577 1204 tai harri.vuontelo@inhunt.fi.