Kiinteistövälittäjä/Myyntineuvottelija
OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2021

Haluamme kasvaa ja vahvistaa joukkojamme ja etsimme Kiinteistönvälittäjää/Myyntineuvottelijaa vakituiseen työsuhteeseen OP Koti Järviseutu-Suomenselkä Oy LKV:lle.

 

Kiinteistövälittäjä/Myyntineuvottelija

 

Työssäsi teet asiakkaidemme asumisen unelmista totta. Työpäiväsi koostuvat asuntojen hankkimisesta myyntiin ja niiden myymisestä, arvioinnista ja vuokraamisesta. Pystyt vaikuttamaan omaan työaikaasi ja ansiotasoosi. Pääasiallinen toimipaikkasi on Alajärvellä, mutta työ on liikkuvaa ja edellyttää matkustusvalmiutta alueellamme. Alalle on tyypillistä, että töitä tehdään myös iltaisin ja viikonloppuisin.

 

Me tarjoamme
Meidän kannustavan tiimimme kanssa pääset siivittämään työyhteisöämme kohti uusia menestystarinoita. Olemme vakavarainen ja vahva pankkien omistama yritys, joka on alueellaan vanhimpia ja arvostetuimpia välitystoimistoja. Meillä et jää koskaan yksin; roolissasi sinua tukevat OP Kodin ja omistajaosuuspankkien osaavat organisaatiot. Luonnollisesti tarjoamme sinulle myös erinomaiset OP Ryhmän työsuhde-edut. 

 

Toivomme sinulta
Myyntityö on sinulle luontaista ja palat halusta menestyä. Kunnia-asiasi on tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua. Olet arvomaailmamme mukaisesti rehellinen ja suoraselkäinen, ja ilmennät laillamme kaikessa tekemisessäsi OP:n arvoja, eli ihmisläheisyyttä, vastuullisuutta ja yhdessä menestymistä. Välitysalan kokemus ja LKV-tutkinto on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me tarvittaessa koulutamme sinut. Haluamme siis joukkoomme oppimishaluisen, innokkaan ja positiivisen tekijän, joka nauttii asiakaspalvelusta ja itsenäisestä oman työn suunnittelusta. Tietotekniset taitosi ovat hyvät ja somen hyödyntäminen markkinoinnissa on sinulle luontevaa, et pelkää tuoda myös itseäsi esille erilaisissa markkinointikanavissa. Omat laajat verkostot Alajärven seudulla sekä niiden hyödyntämisen taito ja halu ovat menestymisen avaimia tästä työssä. 

 

Kiinnostuitko? 
Haluamme kuulla sinusta! Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 30.11.2021. osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi olisit oiva valinta! Ethän kuitenkaan jätä hakemista viime metreille, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Toivottavasti kuulemme sinusta!


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 


OP Koti Järviseutu-Suomenselkä on Alajärven ja Alavuden Seudun Osuuspankkien omistama yhtiö, joka kuuluu Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun. Liikevaihtomme on 600 000 euroa ja palvelemme asiakkaitamme yhdeksän kiinteistönvälityksen ja isännöinnin ammattilaisen voimin. Toimistomme sijaitsevat Alajärvellä, Alavudella ja Ähtärissä.


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1521457
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Alajärvi