(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötyöntekijä/ulkoaluetyöntekijä Kuopioon
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017
Etsitkö monipuolisia töitä kiinteistöpalvelualalta? Viihdytkö erilaisissa kiinteistöjen ylläpidon tehtävissä sekä ulkoaluetyössä? Olisitko sinä etsimämme työntekijä syksyn ja talven ajalle?

Haemme KIINTEISTÖTYÖNTEKIJÄÄ / ULKOALUETYÖNTEKIJÄÄ asiakkaillemme Kuopioon syksyn ja tulevan talven ajalle.

Työ sisältää monipuolisia kiinteistönhuollon tehtäviä sekä ulkotöitä, kuten esimerkiksi syksyllä lehdenpuhallusta ja talvella lumitöitä. Lisäksi työ voi sisältää muita kunnossapidon tehtäviä. Työ on syksyn aikana pääsääntöisesti arkisin tehtävää kokoaikatyötä, mutta talven ajalla työtä on säätilanteen mukaan eri viikonpäivinä. Työt alkavat yleensä varhaisaamusta ja talven sesongeissa aamuyöstä. Pystymme tarjoamaan joustavasti töitä jopa syksylle 2018 saakka.

Toivomme sinulta reipasta ja vastuullista työotetta. Katsomme työkokemuksen ulkotöistä tai kiinteistöhuollon tehtävistä sekä mahdollisen alan koulutuksen eduksi, mutta kokemustakin tärkeämpää on asenteesi. Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä yhteistyötaitoinen. Eduksi katsotaan voimassa oleva työturvallisuuskortti, B-ajokortti ja auton käyttömahdollisuus. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 24.9.2017. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työt alkavat lokakuun alkupuolella.

Tarjoamme sinulle mahdollisuutta tehdä työtä alan huippujen parissa!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/