(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötyöntekijä
Nurmijärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Nurmijärven seurakunta hakee kiinteistötyöntekijää määräaikaiseen äitiysloman sijaisuuteen

Työsuhde alkaa heti ja määräaikaisuus 26.3.2020 asti.

Kiinteistötyöntekijän tehtäviä ovat kiinteistöjen siivoukset ja suntion vapaapäivien sijaistaminen (kirkolliset tilaisuudet ja toimitukset). Pääasiallinen työskentelypaikka on Röykän Toimela ja Rajamäen toimipisteet.
Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä seurakunnan tehtävien erityisluonteen ymmärtämistä. Kiinteistötyöntekijän työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä, vastuuntuntoa ja palvelualttiutta. Eduksi katsotaan aiempi kokemus kiinteistöjen siivouksesta sekä asiakaspalvelusta ja tiimityöskentelystä. Edellytämme myös perusosaamista tietokoneen käytössä. Tehtävä edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Palkkaus on KirVESTES:n vaativuusryhmän 401 mukainen (1911,09 €). Peruspalkan lisäksi maksetaan henkilökohtaista, työkokemukseen perustuvaa vuosisidonnaista palkanosaa enintään 15 % .

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valitun tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen.

Lisätietoja antavat:
siivoustyönohjaaja Raili Paakkala, puh 044 422 0509, sähköposti raili.paakkala@evl.fi
kiinteistöpäällikkö Heikki Nisula, puh 044 422 0544, sähköposti heikki.nisula@evl.fi

Hakemukset
Hakemukset jätetään kirkon sähköiseen rekrytointi-järjestelmään osoitteessa:
https://rekry.evl.fi/rekry2/#/joblist?unitId=16. Vain järjestelmän kautta toimitetut hakemukset huomioidaan. Haku päättyy 28.4.2019 klo 16.00.