(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötyöntekijä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme kiinteistötyöntekijöitä lumitöihin Jyvässeudulle.

Työ on käsin tehtävää lumen poistamista kolaamalla lunta pääasiallisesti kiinteistöjen katoilta. Kiinteistöt ovat esim. kauppoja, kouluja ja päiväkoteja yms. isoja kohteita. Katot ovat enimmäkseen tasakattoja tai loivia viistokattoja. Kohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Jyväskylän, Vaajakosken ja Tikkakosken alueilla sekä mahdollisesti myös Laukaassa.

Työt ovat jo alkaneet, mutta tarvitsemme lisää työntekijöitä lumitilanteen mukaisesti. Työ on täysipäiväistä niin kauan kuin lunta riittää. Työssä vaaditaan hyvää peruskuntoa sekä kykyä työskennellä välillä korkeammissakin kohteissa. Tehtäviin annetaan perehdytys ja turvavarusteet.

Aiempi kokemus kattolumenpudotuksesta, voimassaoleva työturvallisuuskortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat etuja.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laitathan työhakemuksesi pikimmiten sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Lisätietoja: jyvaskyla@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.