Kiinteistötyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme KIINTEISTÖTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian! Oikealle tekijälle luvassa vakituinen työsuhde hyvässä työpaikassa. 

Työ sisältää erilaisia kiinteistöhoidon tehtäviä, sekä ulko- että sisätöitä. Kohteet ovat pääsääntöisesti Tampereen alueella.

Hakijalta toivomme:

- Työturvakorttia

- Oma-aloitteisuutta

- Aiempaa kokemusta kiinteistöalan töistä

- Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

- Ennen kaikkea OIKEANLAISTA ASENETTA ja työmotivaatiota!

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemus ilmoituksesta löytyvän hakulinkin kautta!

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1215965
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere