Kiinteistötyöntekijä, Hotel Ylläshumina
Go On Rovaniemi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Ylläshuminan hotelli ja ravintola sijaitsevat Äkäslompolojärven pohjoisrannalla. Tunturi- ja järvimaisema, Lapin luonnon huikeat puitteet harrastamiseen ja viihtyisä ympäristö ovat vertaansa vailla. Asiakkailleen Ylläshumina tarjoaa mahdollisuuden kokea sen mitä Lapissa kuuluukin - safaripalvelut, sauna, ravintolan ja pubin palvelut löytyvät kaikki samassa pihapiirissä ja luontoharrastuksiin sujahdat suoraan pihapiiristä. Lue lisää: https://www.yllashumina.com/

Ylläshuminan tiimi etsii KIINTEISTÖTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinteistötyöntekijä saa viettää työpäivänsä pääasiassa ulkosalla - kiinteistötyöntekijän vastuulla ovat hotellin pihapiirin piha- ja lumityöt sekä muut kiinteistöjen huoltoon ja kunnossapitoon liittyvät tehtävät.

Tämä työtehtävä edellyttää tekijältään aiempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta - työtehtävä on hyvin itsenäinen ja joustava. 

Aiemman kokemuksen lisäksi edellytämme ajokorttia, suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta työskentelyyn asiakasyrityksemme tarpeen mukaisesti. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan marras-joulukuussa ja kestää kauden loppuun. Työsuhde on kokoaikainen. Palkkaus sopimuksen mukaan. Asunto järjestyy kävelymatkan päästä työpaikalta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi.

Nämä paikat täytetään sopivien henkilön löydyttyä, joten viimeistä hakupäivää ei kannata odotella, vaan hae jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509762
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappi, Kolari