(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖTYÖNJOHTAJA
Helsingin seudun ympäristöpalvelut –kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalaan tukipalveluihimme 

KIINTEISTÖTYÖNJOHTAJAA

Tuotamme sisäisiä palveluja vesihuollon ja jätehuollon toimialoille, seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle, ohjauksen ja kehittämisen yksiköille sekä kuntayhtymän johdolle.

Kiinteistötyönjohtajana toimit huoltomiesten esimiehenä. Ohjaat ja johdat huoltomiesten ja urakoitsijoiden työtä. Valvot tilattujen palvelujen toteutumista sekä pieniä korjausurakoita. Osallistut määräaikaishuoltojen suunnitteluun ja valvontaan. Pystyt käyttämään, kehittämään ja käyttöönottamaan kiinteistöhuollon sähköisiä järjestelmiä. Ymmärrät myös kiinteistöturvallisuuden ja lukitusjärjestelmien tärkeyden. 

Edellytämme käytännön kokemusta kiinteistöhuollosta ja/tai kiinteistöalan koulutusta. Sinulla on kyky itsenäiseen ja oma-aloitteeseen toimintaan. Tehtävässä edellytetään vähintään B-ajokorttia.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen. 

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat 

  • yksikönpäällikkö Hannes Niemi, puh. 09 1561 3113 (klo 10.00–12.00) tai hannes.niemi@hsy.fi 
  • tekninen isännöitsijä Santeri Rinta-Kanto, puh 09 1561 2346 (klo 12.00–16.00) tai santeri.rinta-kanto@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 31.3.2020.


https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0fc0bb38