(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötyönjohtaja, Espoo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haemme nyt Espoossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme ammattitaitoista työnjohtajaa kiinteistönhuolto-osastolle.

Olit sitten seuraavaa askelta uralla suunnitteleva ammattilainen tai kokenut työnjohdon konkari - niin tämä voi olla paikkasi!

Työnjohtajan työtehtävät tulevat olemaan hyvin monipuolisia. Huolehdit päivittäisellä tasolla resursoinnista ja annat tarvittaessa käytännön neuvoja kollegoillesi kentällä. Tarpeen vaatiessa et kaihda olla itsekään kädet savessa. Työnjohtajana olet yhteyshenkilö asiakkaan suuntaan ja pidät huolen siitä, että asiakas saa asiakasyrityksemme standardien mukaista korkealaatuista palvelua. Työnkuvaan kuuluu myös palvelutarjonnan laajentaminen nykyisissä asiakkuuksissa, sekä liiketoiminnan kehittäminen niin asiakkuuksien, kuin sisäistenkin prosessien osalta. Työaika on 37,5 h viikossa ja kyseessä on vakituinen työsuhde.

Etsimämme työnjohtaja on sosiaalinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi, jolla pysyy langat hyvin käsissään. Toiminnan luonteen vuoksi päivittäin voi olla muuttuvia tilanteita, joihin on reagoitava nopeasti, jolloin paineensietokykysi ja nopeat päätöksentekotaitosi ovat valttia. Aikaisempi kokemus LVISA-puolelta on välttämätön, sillä työntekijät turvautuvat sinuun ongelmatilanteissa. Aikaisempi esimiestausta on hyödyksi. Tehtävässä edellytetään B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle asianmukaisen perehdytyksen sekä mahdollisuuden työskennellä jatkuvasti kehittyvässä yrityksessä, jonka toiminnan keskiössä on asiakas.
 
Kerrothan työhakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Heidi Yrjä (heidi.yrja@nordic.fi).

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!