Kiinteistötyönjohtaja Caverionille!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Oletko organisointitaitoinen ja tulet hyvin ihmisten kanssa toimeen? Mikäli olet työotteeltasi pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen, saatat olla etsimämme työnjohtaja Kotkaan. Hae mukaan rentoon, ammattitaitoiseen porukkaamme!

Vastuullinen yritystoiminta ja vahva yrityskulttuuri luovat hyvät puitteet työnteolle Caverionilla. Työturvallisuus on meille erittäin tärkeää ja laadukkaat sekä nykyaikaiset työvälineet takaavatkin sen, että voit keskittyä olennaiseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Työnjohtajan tehtävässä suunnittelet ja johdat asentajien työtä sekä vastaat työturvallisuudesta. Roolissasi toimit vahvasti asiakasrajapinnassa ja kehität päivittäistä toimintaa vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan tarpeeseen. Toimit tiiviissä yhteydenpidossa asiakkaan lisäksi oman organisaation sisällä toimivien henkilöiden kanssa. Aikataulutuksen lisäksi toimenkuvaasi kuuluu tarjouslaskenta ja raportointi.

Menestyt tehtävässä, mikäli omaat talo- ja rakennustekniikan tuntemusta, hallitset ja omaksut erilaisia järjestelmiä vaivatta ja sinulta löytyy ajantasaiset ATK-taidot. Omaat asiakaslähtöisen ja vuorovaikutustaitoisen palveluasenteen sekä vastuullisen otteen työntekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Juha Vesanen, p. 050 464 8950 tai huoltopäällikkö Jani Mouhu, p. 050 358 8982. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Jesse Isomäki, p. 050 572 7104 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Hae työpaikkaa 3.10.2021 mennessä seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot