(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötransaktiojuristi
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Haluatko päästä osaksi huippuosaajien yhteisöä, jossa ymmärretään asiakkaiden liiketoiminnan haasteita myös pykälien ulkopuolelta? Me Castrén & Snellmanilla rakennamme menestystarinoita asiakkaillemme ja toisillemme haastamalla itsemme, asiakkaamme ja toisemme päivittäin.

Meitä ajaa kipinä tarjota Suomen laadukkainta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen, mutta emme hinnalla millä hyvänsä. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus, vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä.

Haemme nyt Kiinteistösijoittaminen ja -transaktiot -tiimiimme

KIINTEISTÖTRANSAKTIOJURISTIA

Juristinamme toimit asiantuntijatehtävissä monipuolisten kiinteistötransaktioihin ja laajoihin kiinteistökehityshankkeisiin liittyvien toimeksiantojen parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu kotimaisten kiinteistö- ja rakennusalan toimijoiden lisäksi kansainvälisiä suuryrityksiä ja sijoittajia. Kiinteistöjuristimme neuvovat asiakkaitamme kiinteistötransaktioissa, laajoissa kiinteistökehityshankkeissa sekä sijoitusten pitoaikaan liittyvissä kysymyksissä kuten vuokrasopimusneuvotteluissa. Voit laajentaa osaamistasi myös jollain muulla yritysjuridiikan alueella mielenkiintosi mukaan. Tarjoamme erinomaiset kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä kannattavan kasvuyrityksen edut. Pääset oppimaan Suomen suurimmissa kiinteistöhankkeissa mukana olleilta tiimin jäseniltä.

Sinulla on OTM-tutkinnon suorittamisen jälkeen jonkin verran työkokemusta kiinteistöoikeudellisista asiantuntijatehtävistä. Voit olla myös juuri valmistunut kiinteistöoikeudesta palavasti kiinnostunut tekijä. Jos olet luonteeltasi ulospäin suuntautunut ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, saatat olla etsimämme henkilö. Tulet sujuvasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kansainvälisestä kokemuksesta on työssäsi hyötyä - pääset toki kartuttamaan sitä myös työssäsi. Ymmärrät tai haluat oppia ymmärtämään myös kiinteistösijoitustoiminnan taloudellisen puolen pystyäksesi palvelemaan asiakasta ratkaisevaa lisäarvoa tuottavalla tavalla. Arvostamme käytännönläheistä ja tehokasta työskentelyotetta sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito, erityisesti ruotsi, mutta myös venäjä tai saksa, katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2019. Lisätietoja tehtävästä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Antti Kaakkolalta (020 7765 363 tai antti.kaakkola@castren.fi) tai Matti Lajuselta (020 7765 355 tai matti.lajunen@castren.fi).