(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötoimen projektityöntekijä
Seinäjoen seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2020

Seinäjoen seurakunnassa on haettavana
KIINTEISTÖTOIMEN PROJEKTITYÖNTEKIJÄN määräaikainen työsuhde

Seurakunnan kiinteistötoimessa on tällä hetkellä neljä kokoaikaista ja kaksi osa-aikaista työntekijää. He huolehtivat noin 100 rakennuksen kunnossapidosta, vuosihuolloista ja korjauksista. Seurakunnan kiinteistötoimessa on tarvetta määräaikaiselle kiinteistötoimen projektityöntekijälle, jonka tehtäviin kuuluu mm. seurakunnan kiinteistöjen korjausvelan määrän selvittäminen, kiinteistöstrategian laatiminen yhteistyössä kiinteistöpäällikön kanssa, toimitilojen käyttöasteen selvittäminen sekä pelastussuunnitelmien sekä muiden lakisääteisten suunnitelmien laatiminen ja päivittäminen seurakunnan kiinteistöihin.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja jatkuu 31.12.2023 saakka. Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on rakennusmestarin tai rakennusalan insinöörin tutkinto tai riittävä rakennusalan työkokemus ja koulutus. Tehtävän palkkaus on KirVESTESin vaativuusryhmän 503 mukainen. Valittavan henkilön tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus. Valinnassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakuaika 30.4.-15.5.2020. Haku päättyy 15.5.2020 klo 15. Hakemukset sähköisesti KirkkoHR-palvelun kautta. Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Timo Mäki, puh. 040-688 1417, timo.maki@evl.fi.