(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöteknologian ja tietoturvan asiantuntija K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Asiantuntija, Kiinteistöteknologia ja tietoturva


Kiinteistöjä ja niiden laitteita hallitaan yhä useammin verkon yli. Tietotekniikassa on jo pitkään huomioitu tietoturvan riskit ja varauduttu niihin, mutta kiinteistöjen tietojärjestelmät ovat jääneet pienemmälle huomiolle. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä luomaan käytäntöjä ja linjaamaan toimintamalleja kiinteistöteknologian tietoturvalliselle käytölle K-ryhmään ja mielellään kiinteistöalalle yleisemminkin.


Pääset mukaan kehittämään maailman vastuullisimman kaupan alan yrityksen kiinteistöteknisten järjestelmien tietoturvallisuutta. Löytyykö sinulta näkemystä tietoturvallisista ratkaisuista ja ymmärrystä verkkoarkkitehtuurista? Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos sinulla on perusymmärrys rakennushankkeen läpiviennistä tai kiinteistöjen ylläpidosta.


Haluamme sinut Talotekniikan asiantuntijayksikköömme kehittymään alan edelläkävijäksi. Tiimiin kuuluu LVI-, rakennusautomaatio-, sähkö-, kylmä- ja energiatehokkuuden asiantuntijoita.


Tehtävääsi kuuluu vastata:
- kiinteistöteknologiasta ja niiden tietoturvallisista reititysratkaisuista läheisessä yhteistyössä yritysturvallisuus- ja tietoturvatoimintojemme kanssa
- järjestelmäkokonaisuuden teknisestä ohjeistuksesta, suunnittelun ohjaamisesta ja sopimus- ja kumppanuushallinnasta


Näiden lisäksi osallistut:
- eri tehtäviin kiinteistöteknologian järjestelmien rakennuttamis-, asiantuntija- sekä valvontatehtäviin sekä järjestelmien saattamiseen ylläpidon vastuulle
- ongelmatilanteiden ratkaisuun asiantuntijaroolissa ylläpitoyksikön apuna
- ohjeistusten, toimintamallien ja arkkitehtuurikuvausten luomiseen ja kehittämiseen


Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulu-, AMK-tutkintoa tai muuta vastaavaa koulutusta
- riittävää työkokemusta alalta
- kehitysmyönteistä ajattelutapaa itsenäistä työskentelyotetta
- hyvää kirjallista ja suullista kommunikointikykyä
- erinomaisia yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
- kykyä luoda ja ylläpitää monipuolisia sidosryhmäverkostoja
- hyvää englannin kielitaitoa


Tarjoamme sinulle:
- merkittävän uuden asiantuntijatehtävän isossa organisaatiossa, jossa on mahdollisuus muovata alansa tulevaisuuden suuntaa
- laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa voit kehittyä kansainvälisestikin arvostetuksi vaikuttajaksi kiinteistöteknologian alalla
- elinkaari-inspiroituneen toimintaympäristön uudessa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa K-Kampuksessamme
- digitaalisesti asennoituneen ja ammattimaisen työyhteisön
- konsernin edut ja laajan taustatuen


Meillä olet mukana muovaamassa kaupan alan tulevaisuutta hyvässä seurassa, joka pyrkii lisäämään ihmisten ja yhteiskunnan hyvinvointia sekä huomioi myös ympäristön. Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja K-ryhmä tarjoaa sinulle näköaloja ja resurssit jättää vahva jälki tähän kehitykseen.


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Pihlajamaa ( jari.pihlajamaa@kesko.fi ), puh 050 409 6514. Vastaan kyselyihin 19.02 klo 12-14 sekä 22.02 klo 13-15 välisenä aikana.


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sekä palkkatoiveineen 05.03.2021 mennessä alla olevan linkin kautta.


Valittavalle hakijalle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumetesti ennen työsopimuksen allekirjoittamista.K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.