(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöteknikko
Tampere-talo

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kulttuuri- ja kongressikeskus, jossa toteutetaan vuosittain yli 700 erilaista tapahtumaa oopperasta lastenkulttuuriin, rock-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon katon alla toimivat myös Tampere Filharmonia, maailman ainoa Muumimuseo, à la carte ravintola Tuhto sekä Tampere-talo Shop.
Vuodessa tavoitamme yli 400 000 kävijää ja tuotamme Tampereen talousalueelle 35 miljoonaa euroa. Tampere-talo Oy:n liikevaihto ja muut tuotot ovat vuosittain n. 15 miljoonaa euroa. Suomen ensimmäinen Marriott-hotelli avautuu Tampere-talon yhteyteen syksyllä 2019.

Tampere-talo Oy hakee jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään toimintaansa vakituiseen työsuhteeseen
Kiinteistöteknikkoa

Etsimme noin 70 ammattilaisen joukkoomme vahvistusta sähkö- ja talotekniikan osaajasta. Kiinteistöosasto on osa tuotantoyksikköämme, joka vastaa yhdessä kumppaniemme kanssa kiinteistön arkikäytöstä ja kunnossapidosta. Toimimme ns. jatkuvan ylläpidon periaatteella, eli tarvittavat huoltotoimenpiteet toteutetaan rinnakkain Tampere-talon tapahtumien kanssa.
Tehtävään valitun henkilön tärkein ammatillinen vahvuus on sähköasennustöiden ja talotekniikan hyvä osaaminen. Henkilöllä ei välttämättä tarvitse olla sähköasennusoikeuksia, sillä talolla on oma sähkötöiden johtaja, mutta hänellä tulee olla lainmäärittelemällä tavalla asianmukainen koulutus. Työtehtävät pitävät sisällään talotekniikka- sekä valvomo-ohjelmien hallintaa, joten kokemus niistä tai nopea omaksumiskyky on työssä menestymisen edellytys.
Arvostamme energistä työskentelyotetta, laadukasta työnjälkeä, paineensietokykyä ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Hakemamme henkilö työskentelee asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Kaikissa tehtävissämme työturvallisuuteen panostaminen on ensiarvoisen tärkeää.
Tarjoamme työntekijällemme joustavan työympäristön, monipuolisen työyhteisömme rautaisen tuen ja osaamisen, hyvät henkilökuntaedut ja modernit laitteet tukemaan päivittäistä työntekoa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja siihen kuuluu myös päivystämistä.

Lisätietoja ja hakemukset
Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöosaston vastaava teknikko Jari Valkonen, p. 045 672 7147 tai Rekrytointipalvelu Sihti Oy:n HR-konsultti Joonas Vuorinen, p. 050 444 4417 (joonas.vuorinen@sihti.fi)

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 8.4.2018 mennessä osoitteessa www.sihti.fi