(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöteknikko, Tampere-talo Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakasyrityksemme Tampere-talo on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, jossa tuotetaan vuosittain yli 700 erilaista tapahtumaa oopperasta ja balettivierailuista lastenkulttuuriin, rock- ja pop-konsertteihin, kokouksiin, messutapahtumiin, seminaareihin sekä kansainvälisiin kongresseihin. Tampere-talon katon alla toimivat myös Tampere Filharmonia sekä maailman ainoa Muumimuseo sekä ravintola Tuhto. Useita tunnustuksia ja palkintoja niittänyt talo hakee nyt täydennystä kiinteistöosastolleen.

Haemme Tampere-talo Oy:lle

Kiinteistöteknikkoa

Kiinteistöteknikkona vastaat Tampere-talon talotekniikka- sekä valvomo-ohjelmien hallinnasta. Työskentelet osana kiinteistöosastoa, joka vastaa kiinteistön arkikäytöstä ja kunnossapidosta, ns. jatkuvan ylläpidon periaatteella, jossa tarvittavat huoltotoimenpiteet toteutetaan rinnakkain Tampere-talon tapahtumien kanssa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva kiinteistö-/talotekniikkapuolen koulutus ja työkokemus, jossa myös sähköpuolen osaaminen katsotaan eduksesi. Olet lisäksi tunnettu työtä pelkäämättömästä asenteestasi, asiakaslähtöisestä palveluotteestasi sekä tavastasi hoitaa asiat kerralla kuntoon myös hektisessä ympäristössä.

Haussa oleva työtehtävä on luonteeltaan kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde, jossa töiden aloitusajankohta on sovittavissa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja siihen kuuluu myös säännöllistä päivystämistä.

Tarjoamme nyt ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään Suomen johtavaan kulttuuri- ja kongressikeskukseen. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla koulutuksestasi, työtaustastasi talotekniikka- sekä valvomo-ohjelmien parista sekä käytettävyydestäsi. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.