(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötekniikan palveluesimies
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Yhtiössä työskentelee noin 8 300 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 820 miljoonaa euroa. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lue lisää osoitteesta www.coor.fi. 

Oletko kokenut työnjohtaja, joka hallitsee LVI-, sähkö- ja kiinteistöalan huolto- ja korjaustyöt? Onko kiinteistöpalveluala sinulle tuttu? Olisitko sinä etsimämme työntekijä?

Haemme asiakkaallemme Coorille kiinteistötekniikan palveluesimiestä Vaasaan.

Esimiehenä työtehtäviisi kuuluu teknisten huoltojen ja kiinteistöhuollon suunnittelu ja ohjaus. Tehtävässä painottuu LVI-alan huoltojen suunnittelu ja toteutus. Lisäksi vastaat kiinteistön ylläpidon kokonaisuuden laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kiinteistönhoidon toiminnan kehittämisestä Vaasan alueen asiakkuuksissa. Teet tiivistä yhteistyötä LVI-asentajien, sähköasentajien ja kiinteistönhoitajien kanssa suunnittelemalla huolto- ja korjaustoimintaa palvelupyyntöjen perusteella, tekemällä hankinnat, ohjaamalla työtä, ja osallistumalla vaativampiin korjauksiin sekä huoltoihin. Teet myös yhteistyötä asiakkaiden kanssa luoden yhdessä toimivia malleja ja innovatiivisia ratkaisuja. Toimit lähiesimiehenä alueen asentajille ja kiinteistönhoitajille, organisoit ja ohjaat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen tiimin. Lisäksi osallistut kiinteistötekniikan- ja huollon työntekijöiden rekrytointeihin ja perehdytykseen.

Ehdoton tehtävässä onnistumisen edellytys on, että sinulla on vankkaa kokemusta ja osaamista LVI-alalta, mieluiten teollisuus- tai toimistoympäristössä. Kokemus kiinteistöpalvelualalta katsotaan eduksi. Vaativammatkaan korjaus- tai huoltotyöt eivät jää sinulta hoitamatta. Edellytämme alalle soveltuvaa insinöörin tai teknikon koulutusta talotekniikan alalta (LVI, yleis tai sähkö). Eduksesi katsotaan kokemus esimiestehtävistä. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoa.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 29.7.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sopimuspäällikkö Petri Moisio,petri.moisio@coor.com ja Personalhusetin rekrytointikonsultti Ville Sihto, ville.sihto@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi