Kiinteistötekniikan kasvuraketti Pohjanmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2021

Kiinnittäkää turvavyönne, sillä me etsimme nyt Seinäjoelle, Vaasaan tai lähialueille

 

KIINTEISTÖTEKNIIKAN KASVURAKETTIA

 

nostamaan kiinteistötekniikan yksikkömme lentokorkeutta Pohjanmaalta kiertoradalle! Tehtävänimikkeesi on tuttavallisemmin yksikönpäällikkö, ja tätä kaikkea on matkalla luvassa:

 

Mikä on homman nimi?  Kasvurakettina tavoitteesi on kasvattaa liiketoimintaamme Pohjanmaalla. Kiidätät meidät kiertoradalle etsimällä ja hankkimalla uusia asiakkuuksia ja varmistamalla myös nykyisten asiakkaidemme tyytyväisyyden ja asiakkuuksien kehittämisen. Yksikönpäällikkönä vastaat kiinteistötekniikan yksikkömme henkilöstöstä ja tulosjohtamisesta. Johdat ja motivoit aktiivisesti yksikkösi henkilöstöä kohti yhteistä päämäärää ja huolehdit henkilöstöjohtamiseen ja työturvallisuuteen liittyvistä tehtävistä. Rooliisi kuuluu myös toiminnan suunnittelua ja käytännön toteuttamista sekä yksikkösi budjetointia.

 

Miten loistaa tehtävässä? Loistat Pohjantähteäkin kirkkaammin, jos olet myyntihenkinen, vakuuttava, proaktiivinen ja lannistumaton. Nautit verkostoitumisesta ja motivoidut asiakastapaamisista ja liiketoiminnan kasvattamisesta. Tiimisi vetäjänä olet innostava ja ymmärrät yksilöllisen johtamisen päälle. Lisäksi sinulla on aiempaa kokemusta huoltoliiketoiminnasta ja ymmärrystä kiinteistötekniikasta. Plussaa saat soveltuvasta tutkinnosta sekä tarjouslaskenta- ja ERP-järjestelmäosaamisesta.

 

Miksi sinun kannattaisi liittyä porukkaamme? Saat ainutlaatuisen tilaisuuden päästä rakentamaan organisaatiota ja kasvattamaan tekemistämme Pohjanmaan markkina-alueella. Et silti ole tehtävän kanssa täysin yksin, sillä saat taustatueksesi ison yhtiön ja valtakunnallisen tekemisen raamit, joiden päälle rakentaa! Pörssiyhtiössä saat laajan näkökulman kiinteistöalaan, ja pääset omalla toiminnallasi vaikuttamaan pörssiyhtiön kasvuun ja kiertotalouden tulevaisuuteen yhdessä mahtavan porukan kanssa. Tarjoamme hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera, työntekijäklubien kulttuurietuisuuksia unohtamatta. 

 

Innostuitko? Laita kynä sauhuamaan ja lähetä omannäköinen hakemuksesi! Lisätietoja tehtävästä saat operatiiviselta johtajalta Ville Rintaselta, 050-5772729, 2.6. klo 16.30 – 17.30, 10.6. klo 16.00 – 17.00 ja 15.6. klo 15.00 – 16.00 tai sähköpostitse ville.rintanen(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Miten rekrytointi etenee? Hakuajan päätyttyä 20.6. rekrytoinnissa etenevät hakijat kutsutaan online-soveltuvuusarviointiin. Ensimmäiset haastattelut järjestämme 5.-6.7. ja soveltuvuusarviointihaastattelut 15.-16.7.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot