(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistötekniikan huoltopäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Kiinteistötekniikan alalla on osaaville ja motivoituneille tekijöille tilaa. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme sopivaa

KIINTEISTÖTEKNIIKAN HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Imatran seudulle. Huoltopäällikön roolissa toimit tulosvastuullisena tiiminvetäjänä ja vastaat asiakkuuksien erinomaisesta hoitamisesta. Asiakaslähtöisyys sekä osaava ja tyytyväinen henkilökunta ovat menestyksemme avaintekijöitä ja samalla esimiestyösi tärkeimmät kulmakivet. Huoltopäällikkönä tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen ja työturvallisuudesta vastaaminen.

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin koulutus LVI- tai joltain muulta talotekniikan alalta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja olet palvelu- ja myyntihenkinen. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.9 mennessä, alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Niko Nevalaiselta, p. 050-4067629 tai aluejohtaja Tuomas Pitkäseltä, puh. 040-1804320.