Kiinteistötehokkuuspalveluiden #FutureWerner
Siemens Osakeyhtiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Kiinteistötehokkuuspalveluissa yhdistämme viimeisimmät rakennusteknologiat kehittyneisiin analytiikka- ja digitaalipalveluihin, jotka tarjoavat uuden tason rakennuksen suorituskykyyn. Tällöin autamme asiakkaitamme saavuttamaan strategiset ja operatiiviset tavoitteensa. Asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaat saavat ammattitaitoista ja ennakoivaa tukea, joka tarjoaa oikeat ratkaisut kiinteistötehokkuuden kaikissa eri vaiheissa.

 

Minkälaisia työtehtäviä harjoitteluun kuuluu?

Tämä kiinteistötehokkuuspalveluiden parissa työskentelevä Werner avustaa tiimiään kiinteistöjen valvontaan, hallintaan, raportointiin ja datan hyödyntämiseen liittyvissä tehtävissä. Lisäksi hänellä on kiinteistöjen tiedonhallintajärjestelmän tuki- ja ylläpitotehtäviä.

Työnkuva muokkautuu Wernerin osaamisen mukaan. Yksin Wernerin ei tarvitse puurtaa, vaan hän tekee yhteistyötä sekä asiakkaiden että Siemensin teknisten asiantuntijoiden ja projektiorganisaation kanssa.

 

Mitä Kiinteistötehokkuuspalveluiden Werneriltä vaaditaan?

Yhteistyötaitoisella ja sosiaalisella Wernerillä on takana LVISA- tai talotekniikan osaamista ja koulutustaustaa vähintään kahden vuoden verran. Hänellä on hallussa rakennusautomaatiojärjestelmien ja verkkotekniikan peruskäsitteet sekä on kiinnostunut hyödyntämään datapohjaisia analytiikoita eri ratkaisuissa. Werner pystyy ottamaan vastuun tehtävien edistämisestä aikataulussa. Hän työskentelee huolellisesti ja tarvittaessa sujuvalla englanninkielellä.

Wernerillä saattaa olla jo vähän työkokemusta alalta tai hän etsii ensimmäistä harjoittelupaikkaansa. Harjoittelijana hän voi työskennellä myös osa-aikaisesti opintojensa ohella. Harjoittelun ajankohta on joustava. Wernerin palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaan.

 

Miten Werneriksi pääsee?

Lähetä hakemus 30. tammikuuta 2021 mennessä. 

Varaa hakemuksen lähetettyäsi kalenteristasi 11. helmikuuta, sillä pidämme tuolloin online tapahtuman Wernerin etsintätalkoot, johon kutsumme hakemusten perusteella tapahtumaa edeltävällä viikolla. 

 

#FutureWerner -rekrytointitapahtuma

Online

Aika: 11.2.2021 klo 10.00 -13.00

 

Etkö pääse paikalle? Älä huoli, emme päästä potentiaalisia Wernereitä käsistämme, joten lähetä hakemus joka tapauksessa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot