(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösiivooja keikkatyöhön
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019
Oletko reipas ja ahkera sekä kiinnostunut saamaan hiukan taskurahaa ennen joulua?

Asiakkaamme etsii reippaita ja oma-aloitteisia siivoojia suorittamaan huoneistojen loppusiivouksia viikolla 50 eli aikavälillä 9.12 - 13.12.2019.

Kiinteistöjä on yhteensä 10, joista 7 sijaitsee Loimaan keskustassa ja 3 Mellilässä. Kohteet ovat pääasiassa n. 70m2 asuinhuoneistoja, joissa siivousvälineet ovat valmiina. Eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden. Työt tehdään pareittain tai kolmen henkilön ryhmänä.

Hakijalta odotamme kokemusta siivoustyöstä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme oma-aloitteista työotetta ja siistiä työnjälkeä. Hyvä fyysinen kunto on eduksi työssä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.