Kiinteistösihteeri
OP-Isännöinti Itä-Uusimaa Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

OP-Isännöinti Itä-Uusimaa Oy (ISA) on toimialueensa suurin isännöintitoimisto. Asiakkainamme on noin 380 asunto- ja kiinteistöosakeyhtiötä Porvoosta, Mäntsälästä, Sipoosta, Loviisasta ja ympäristöstä. Toimipisteemme sijaitsevat Porvoossa ja Mäntsälässä.

 

Toimintamme laajentuessa haemme palvelukseemme kirjanpito- ja tilinpäätöstaitoista kiinteistösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Porvoon toimipisteeseen.
 
Kiinteistösihteeri, OP-Isännöinti Itä-Uusimaa

 

Työssäsi hoidat muun muassa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoa, maksuliikennettä, vastikereskontraa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä isännöitsijöiden kanssa. 
 
Tarjoamme sinulle
Kiinteistösihteerinä meillä pääset osaksi osaavaa ja mukavaa porukkaa, johon saat tulla omana itsenäsi. Tiimimme koostuu yli 30 kiinteistöalan ammattilaisesta. Työskentelyäsi tukevat modernit työvälineemme. Luonnollisesti pääset osaksi työntekijöistään huolehtivaa OP Ryhmää ja erinomaisia henkilöstöetuja sekä kouluttautumismahdollisuuksia.


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. 

 

Toivomme sinulta
Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja mahdollisesti jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on sujuvat tietotekniset taidot ja kirjanpidon järjestelmät ovat myös sinulle tuttuja. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi. Itsenäinen työskentely ja oman työn johtaminen on sinulle mieluista. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet
Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä? Lisätietoja antaa tj. Johan Nyholm, puh. 010 256 3175.


Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi 10.12.2021 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta. 

 

Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.  

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526143
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Porvoo