Kiinteistösihteeri
Maininki Kiinteistöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021

Kaipaatko monipuolista roolia kiinteistöalalla ja etsit pitkäkestoista työtä mukavassa tiimissä?

Etsimme asiakasyrityksellemme Maininki Kiinteistöpalvelut Oy monipuoliseen ja vaihtelevaan rooliin kiinteistösihteeriä. Työssä voi aloittaa jo syyskuussa, ja työsuhde on luonteeltaan vakituinen ja kokoaikainen. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan Maininki Kiinteistöpalvelut Oy:n kirjoille. Maininki Kiinteistöpalvelut Oy on vakavarainen, vuonna 1973 perustettu isännöinti-, kiinteistöhuolto- ja siivouspalveluja tuottava yritys.

Asiakaspalvelu on ennen kaikkea olennainen osa työnkuvaasi, ja osaat tarttua asiakkaiden asioihin niin paikan päällä kuin puhelimitse. Neuvot asiakkaita esimerkiksi, miten tulee toimia asuntokauppojen yhteydessä. Työnkuvaan kuuluu tietojen syöttöä järjestelmään, ja taustastasi riippuen myös sosiaalisen median kanavien ylläpitäminen voi olla vastuullasi. Rooli räätälöidään osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Sinun ei tarvitse olla vielä pitkän työkokemuksen kerryttänyt isännöintialan osaaja, kunhan sinulla on innostunut ote työhösi ja intoa oppia uutta. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus kasvaa isännöintialan ammattilaiseksi.

Tehtävässä vaaditaan erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joten kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin kirjallisesta ja suullisesta osaamisesta on hyötyä tehtävässä. Kiireestä tai paineesta huolimatta pysyt rauhallisena, huolellisena ja kylmähermoisena, eivätkä langat mene solmuun käsissäsi.

Urapolkusi Mainingilla muotoutuu sinun toiveidesi ja taustasi mukaan, ja tarjoamme sinulle pitkäkestoisen työn rennossa mutta tekevässä tiimissä. Saat käyttöösi lounasedun, ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä. Työaika tehtävässä sijoittuu arkeen ja päiväsaikaan.

Koska haku päättyy heti, kun sopiva henkilö löytyy, lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Ensimmäisissä haastatteluissa käytetään HireVue-videotyökalua. Haku päättyy 30.9.20201. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527 tai maarit.jolla@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot