(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Kotikulman Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Tehtävän kuvaus: Tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, kiinteistöjen vikailmoitusten ja työmääräysten hallinta, tiivis yhteistyö teknisen isännöitsijän ja asukasisännöitsijän kanssa, sekä taloushallinnon tehtävien osittaisia sijaisuuksia.

Tehtävien hoitaminen edellyttää asiakaspalvelu- ja ihmissuhdetaitoja, asiakaslähtöistä työotetta, englannin kielen hallintaa, asioiden järjestelykykyä ja pitkäjänteisyyttä sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn, aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä sekä tieto- ja kiinteistöjen teknisten järjestelmien tuntemusta. Tehtävään valitulla tulee olla motivoitunut asenne ja halu kehittyä kiinteistöalan ammattilaisena. Kiinteistöalan tutkinnot, VismaL7 ja Tampuurin käytön hallinta luetaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä yhtiön työntekijöilleen tarjoamat edut.

Hae töihin meille!

Lähetä hakemuksesi osoitteella pirjo.ritala@riihimaki.fi. Liitä viestiin ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 1.12.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pirjo Ritala, p. 019 569 5690, pirjo.ritala@riihimaki.fi.