(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Turun Isännöintikeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020

Pidätkö huolehtivasta asiakastyöstä? Nautitko yhteistyöstä monien tahojen kanssa? Oletko kiinnostunut taloushallinnosta tai kiinteistöalasta?

 

Tule meille

kiinteistösihteeriksi

nykyaikaiseen isännöintitoimistoon, jonka toiminta laajenee kaiken aikaa.

 

Monipuoliset toimistotyötehtävät, viihtyisä työympäristö Yliopistonkadun toimipisteessämme sekä huippuammattilaisten joukko odottavat Sinua. Me saamme arjen sujumaan.

 

Kiinteistösihteerinä vastaat sisäisestä ja ulkoisesta asiakaspalvelusta toimistollamme, puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. isännöitsijäntodistusten laatimista, muuttoilmoitusten käsittelyä, avainten hallintaa, kokousjärjestelyjä sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä, laskutusta ja monipuolisia yleisiä toimistotöitä.

 

Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta monipuolisesta asiakastyöstä. Koulutustaustasi on esimerkiksi merkonomi tai sinulla on työkokemuksen kautta hankittua osaamista toimistotehtäviin. Aiempi kokemus taloushallinnon avustavista tehtävistä nopeuttaa perehtymistäsi työhön. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja viihdyt tehtävässä, missä pystyt auttamaan muita. Viestit sujuvasti ja asiakaslähtöisesti suomen kielellä.

 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteella rekrytointi@turunisannointikeskus.fi viimeistään 3.5.2020. Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja voit kysyä henkilöstöpäällikkö Maaru Seikolalta, p. 044 0564 875.