(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2020

KIINTEISTÖSIHTEERI KIINTEISTÖHUOLTO KIRVESNIEMI OY:LLE

Haemme kiinteistösihteeriä asiakkaallemme Kiinteistöhuolto Kirvesniemi Oy:lle. Työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse ja kasvokkain, asiakkaiden ongelmanratkaisua, huoltopyyntöjen käsittelyä, avainhallintaa, järjestelmien ylläpitoa, sekä muita yleisiä toimistotehtäviä.
Työpaikka sijaitsee Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme tehtävään henkilöä, joka viihtyy asiakaspalvelutehtävissä. Työ on ajoittain kiireistä, joten pystyt tarttumaan hommiin ripeästi ja pyörittämään samanaikaisesti useita tehtäviä. Tehtävässä vaaditaan rauhallisuutta ja kykyä hoitaa hankaliakin tilanteita itsenäisesti. Kokemus vastaavista tehtävistä/ kiinteistöhuollosta katsotaan eduksi. Taloyhtiön huoltokirjojen ylläpito ja vastuunjakotaulukosta huolehtiminen kuuluvat tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen työn, kattavan perehdytyksen, mukavan ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistöhuollon asiakaspalvelussa. Työskentelet osaavien työkavereiden ja esimiehen tukemana.
Työsuhde on aluksi 6 kk määräaikaisuus Adeccolla jonka jälkeen hyvin työssä menestyneellä on mahdollisuus jatkaa kiinteistösihteerin työtä Kiinteistöhuolto Kirvesniemen palveluksessa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ma-pe ja työaika on 37,5h/vko. Palkkaus tehtävässä on 2400€/kk, jo erittäin kokeneella työntekijällä mahdollisesti enemmän.
Hae mahdollisimman nopeasti, koska paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Jätä CV:si linkistä tai voit olla myös suoraan yhteydessä osoitteesta ville.lofman@adecco.fi