(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
TA-Asumisoikeus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

TA-Yhtiöt toimii asuntojen rakennuttajana ja omistajana tarjoten vuokra-, asumisoikeus- ja omistusasuntoja ympäri Suomen. Meillä on useiden vuosikymmenten kokemus laadukkaasta rakentamisesta ja n. 17 000 asuntoja eri puolilla Suomea. Lisäksi liiketoimintaamme kuuluu hotelli- ja ravintolatoiminta.

Haemme nyt TA-Asumisoikeus Oy:n palvelukseen Espoon tai Hämeenlinnan toimistoomme asiakaspalveluhenkistä

Kiinteistösihteeriä

Työskentelet osana myyntineuvottelijoista, kiinteistömanagereista ja kiinteistösihteeristä muodostuvaa asuntotiimiä. Asuntotiimi vastaa yhdessä tiimille nimettyjen kohteiden hoitamisesta. Sinun roolisi tässä tiimissä on tärkeä. Vastaat mm. vuokravalvonnasta ja reskontrasta, erilaisten tiedotteiden tekemisestä ja avainhallinnasta. Olet keskeinen linkki asukkaisiimme päin.

Mitä odotamme

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja kiinteistöala on mielellään sinulle jo ennestään tuttu. Voit olla kokenut konkari tai innostunut uran alussa oleva osaaja. Toimit tärkeässä tehtävässä asiakasrajapinnassa, joten odotamme sinulta erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja täsmällinen työssäsi ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessä.  Olet tiimipelaaja ja valmis tukemaan muita. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, valtakunnallisen asumispalveluyrityksen edut sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon kehittämiseen. Työyhteisömme on rento ja innostunut ja toimintaamme leimaa reipas tekemisen meininki. Tukenasi toimii asiantunteva ja motivoitunut joukko kiinteistöalan huippuosaajia.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa olevaa ja alkaa sopimuksen mukaan. Sopimuksen mukaan voit työskennellä joko Espoon tai Hämeenlinnan toimistolla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla palvelupäällikkö Kaarina Pekkaselle p. 045 7734 3789 ma-to klo 9-11. 

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään ke 23.10.2019 hakulinkin kautta.