(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Vantaan seurakunnat

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Vantaan seurakuntien kiinteistö- ja tilapalveluissa on haettavana kiinteistösihteerin tehtävä. Tehtävään haetaan talousalan ja asiakaspalvelun ammattilaista, joka vastaa itsenäisesti Vantaan seurakuntien omistamien vuokrattujen asuntojen, liiketilojen ja maa-alueiden vuokrareskontran hoidosta sekä maksamattomien vuokrien perinnästä. Tehtävään kuuluu myös diakonia-asuntojen ja Laurinkodin vuokrasopimusten tekeminen ja laskutus sekä muita kirjanpidon tehtäviä. Lisäksi kiinteistösihteeri toimii kiinteistöjen kulunvalvonnan pääkäyttäjänä sekä toimii kirkollisen esineistön Basis-järjestelmän pääkäyttäjänä.

Tehtävään valitulta edellytetään myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, kykyä selviytyä välillä haastavistakin asiakaspalvelutilanteistä sekä perintä- ja häätöprosessien hallintaa.

Tehtävä sijoittuu kirVESTES vaativuusryhmään 502 ja sen peruspalkka on 2464,46 € kuukaudessa. Tämän lisäksi maksetaan mahdollista vuosisidonnaista palkanosaa, joka määräytyy kirVESTES mukaan. Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tikkurilassa. Tarkistamme tehtävään valitulta luottotiedot. Ennen tehtävän vastaanottoa on tehtävään valitun toimitettava hyväksytty lääkärintodistus omasta terveydentilastaan.

Tehtävää koskevat tiedustelut kiinteistöjohtaja Sari Turunen, sari.turunen@evl.fi. Tehtävää haetaan ensisijaisesti täyttämällä alla oleva sähköinen hakemus. Emme vastaanota sähköpostilla tulleita hakemuksia. Tehtävän aloitus 1.12. tai sopimuksen mukaan jo aiemmin.