(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Kiinteistösihteeri

Työavain 4-115-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 30.08.2019 kello 15:45
Tonttiyksikkö , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Toimialan esikunta
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Tonttiyksikkö vastaa kaupungin maanomistajatehtävistä sekä maankäyttösopimusten valmistelusta. Yksikössä työskentelee 20 henkeä ja nyt haemme joukkoomme kiinteistösihteeriä maanvuokrasopimusrekisterin hallinnointiin. Kiinteistösihteerinä huolehdit kaupungin maanvuokrasopimusrekisteristä alkaen uusien vuokrasopimusten kirjaamisesta jatkuen maanvuokralaskutukseen ja asiakaspalveluun asti. Tehtävään kuuluu myös laskujen perintään liittyvää seurantaa sekä muita tonttiyksikön taloushallintoon liittyviä tehtäviä, kuten maksumääräysten laatimista ja osallistumista maksuvalmiussuunnitelmatyöhön. Kiinteistösihteerinä osallistut myös lyhytaikaisten maanvuokrasopimusten ja maankäyttölupien valmisteluun osana maanvuokraustiimiä.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto, ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva pätevyys.

Tehtävässä edellytetään huolellisuutta sekä hyvää yhteistyökykyä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2160,27 €/kk
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Esikunta huolehtii toimialan johtamista varten tarvittavien voimavarojen suunnittelusta ja yhteensovittamisesta, yleisten linjausten ja strategioiden valmistelusta sekä yhteisistä kehittämistehtävistä. Esikunnan tehtäviä ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit, asunto-ohjelmointi sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Tonttipäällikkö Hilkka Julkunen
050 3047628
hilkka.julkunen@espoo.fi

Suunnittelupäällikkö Jukka Haataja
050 4289443
jukka.haataja@espoo.fi