(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Etsimme Kokkolan toimistollemme palveluhenkistä ja aktiivista

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ja kestää vuoden 2020 loppuun.

Realia Isännöinnin Kokkolan toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla osoitteessa Rantakatu 14. Isännöimme asunto-ja kiinteistö-osakeyhtiöiden lisäksi vuokrataloyhtiöitä.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöidemme asiakaspalvelu- ja kiinteistösihteeritehtävistä. Hoidat toimistolla Realia Isännöinnin asiakaspalvelua kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, aiempi kokemus kiinteistöalalta on eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Tampuuri- ohjelmistosta sekä vastike- ja vuokrakirjanpidosta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 22.1.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8dda9390. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Timo Kumpu p. 010 228 8182, timo.kumpu@realia.fi

Lue lisää Realia Isännöinnistä työpaikkana ja kiinteistösihteerin tehtävästä: https://www.realiaisannointi.fi/tule-meille-toihin