(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Realia Isännöinti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Etsimme nyt Tampereen Pyhäjärvenkadun toimistoomme palveluhenkistä ja aktiivista

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

Realia Isännöinnin Tampereen Pyhäjärvenkadun toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa. Isännöimme sekä asunto- että kiinteistöyhtiöitä Tampereella ja lähikunnissa.

Tehtävässäsi vastaat asiakasyhtiöidemme asiakaspalvelu- ja kiinteistösihteeritehtävistä. Hoidat toimistolla Realia Isännöinnin asiakaspalvelua kasvokkain, puhelimitse ja sähköpostitse. Ratkaiset asiakkaan ongelmia, otat vastaan toimeksiantoja ja ohjaat ne tarvittaessa eteenpäin oikealle henkilölle. Huolehdit siitä, että asiakkaat saavat asiakaslupauksemme mukaisen aktiivisen ja asiakaslähtöisen palvelun.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus ja aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä, aiempi kokemus kiinteistöalalta on eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla, käytät sujuvasti MS Office-ohjelmia ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Kokemus Domus- ohjelmistosta sekä isännöintialasta auttaa sinua tehtävässä menestymisessä.

Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Työskentelet huolellisesti, ahkerasti ja joustavasti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen tehtävänkuvan kiinteistöjohtamisen näköalapaikalla Suomen suurimmassa isännöintiyrityksessä. Perehdytämme Sinut tehtäviisi ja tarjoamme koulutusta tarpeesi mukaan sekä ison talon henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Jos koet olevasi sopiva lisäys joukkomme, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 20.01.2019 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a7d53315. Lisätietoja tehtävästä antaa 07.01.2019 alkaen kiinteistösihteeri Sari Ranta, puh.010 228 1445

 

Tutustu kiinteistösihteerin työhön myös kotisivuillamme: https://www.realiaisannointi.fi/kiinteistosihteerin-tyo