(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Haemme asiakkaallemme kiinteistösihteeriä toimistotöihin.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. reskontran hoitamista, laskujen käsittelyä ja maksamista, tiedotteiden, sopimusten ja pöytäkirjojen kirjoittamista, kokousjärjestelyitä ja muita toimiston ylläpitoasioita. Kirjanpito- ja tilinpäätöskokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön.

Toivomme hakijalta talous- ja/tai toimistopuolen koulutusta ja kokemusta, hyviä ATK-taitoja ja sähköisten järjestelmien käyttökokemusta sekä nuhteetonta taustaa. Lisäksi olet omatoiminen ja luotettava sekä hallitset hyvät sosiaaliset taidot niin asiakaspalvelu- kuin tiimityössä.

Työ on ajoittain myös liikkuvaa asioiden hoitamista, joten ajokortti ja oman auton käyttö välttämättömät.

Työt alkavat RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä määräaikaisella työsuhteella, jossa työtunteja noin 30h/vko. Työssä on mahdollisuus kehittyä kiinteistöpuolen tehtävissä ja saada koulutusta oman mielenkiinnon mukaisesti.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen puh. 0444124279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.