(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

ETSIMME NYT KAHTA KIINTEISTÖSIHTEERIÄ ASUNTOTIIMIIN yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Asuntotiimin kiinteistösihteerin tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi.

Etsimme kahta kiinteistösihteeriä Helsinkiin ja Kuopioon. Tehtävät ovat kokopäiväisiä, määräaikaisia äitiyslomasijaisuuksia ajalla 1.10.2018–30.9.2019. Työpaikat ovat Helsingin keskustan sekä Kuopion toimipisteissämme ja tehtävässä raportoidaan asuntotiimin assistenttien esimiehelle.

Kiinteistösihteerin tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkuuksien omistusten ylläpidon asiakaspalvelusta, raportoinnista, palveluverkoston koordinoinnista sekä hoidat ostoihin ja myynteihin liittyviä vastuutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, kiinteistötietojen syöttöä ja ylläpitoa järjestelmissä, tiedotteiden ja muistioiden laatimista, materiaalin keruuta asiakas- ja viranomaisraportointiin. Sinulla on halua oppia uutta asiakkaidemme liiketoiminnasta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on asuinkiinteistöjen perustuntemusta ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään asiakkuustiimisi toimintaa ja sinulla on omatoiminen ote vuokralaisasioiden hoitamisessa. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Team Leader, Property Assistants, Niina Puikko 7.8.2018 alkaen arkisin klo 9:00 – 15:00 puhelin: 010389 6079. Tehtävä alkaa 1.10.2018.

Hae tehtävää 19.8.2018 mennessä urasivujemme kautta. Ilmoitathan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.