(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri
Isännöinti ILO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

Kasvavaan joukkoomme haemme kiinteistösihteeriä

Toivomme Sinulta:
Olet itsenäiseen työhön pystyvä, vastuullinen, paineensietokykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Asenteeltasi olet positiivinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja haluat oppia uutta. Ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet, osaat organisoida omat työsi sekä auttaa muita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Viestintä- ja tiedotustaitosi ovat hyvät ja olet avoin uusille toimintatavoille. Aiempi kokemus kiinteistösihteerin työstä tai vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksi. Aiempi Domus -isännöintijärjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätön.

Työtehtäviisi kuuluu:
Kiinteistösihteerin monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu toimistolla, puhelimitse sekä sähköpostitse, yhteydenpito eri sidosryhmiin, toimeksiantojen vastaanottaminen ja välittäminen oikeille henkilöille eteenpäin, laskutuksien hoitaminen, tiedotteiden laatiminen, tilintarkastus- ja yhtiökokousmateriaalien koostaminen. Hoidat myös yleisiä toimistotöitä sekä toimit tarvittaessa avustavissa isännöintitehtävissä.

Tarjoamme Sinulle:
Tarjolla on vakituinen työ erinomaisessa työyhteisössä, mukavien ihmisten seurassa. Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen sekä sinulla on käytössäsi hyvät työkalut.
Kaupanpäälle saat idylliset työskentelytilat toimistollamme - talvella takkatulen ja kesäisin vehreän terassin äärellä.

 

Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 16.2.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen isannointi@isannointi-ilo.fi

Mahdolliset lisätiedot pyydämme osoittamaan sähköpostitse osoitteeseen isannointi@isannointi-ilo.fi tai puhelimitse TI 6.2.2018 ja TI 13.2.2018 klo 9-12 välisenä aikana numeroon 045 128 8216 / Taavi Tonttila.