(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri vakituiseen tehtävään Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018Työn kuvaus:
   


Haemme nyt asiakkaamme toimeksiannosta kiinteistösihteeriä vakituiseen tehtävään Helsinkiin  
 
Toivomme sinulta:
Olet itsenäiseen työhön pystyvä, vastuullinen, asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Asenteeltasi olet positiivinen, oma-aloitteinen, huolellinen ja haluat oppia uutta. Ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet, osaat organisoida omat työsi sekä auttaa kollegoita. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Viestintä- ja tiedotustaitosi ovat ajantasalla ja pystyt omaksumaan uusia toimintatapoja. Aiempi Fivaldin / Tampuurin käyttökokemus katsotaan eduksesi. Aiempi kokemus kiinteistösihteerin työstä tai vastaavista tehtävistä katsotaan myös eduksi. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi mielellään myös englanniksi.
 
Tehtäviisi kuuluu:
Kiinteistösihteerin monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. asiakaspalvelu toimistolla ja puhelimitse, tiedotteiden laatiminen, tilintarkastus- ja yhtiökokousmateriaalien koostaminen ja arkistointitehtävät. Hoidat myös vuokranvalvontaa, osakasrekisteröintejä ja yleisiä toimistotöitä.
 
Tarjoamme Sinulle:
Tarjolla on vakituinen työ kilpailukykyisin eduin.  Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen ja sinulla on käytössäsi hyvät työkalut.
 
Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan cv:si. Hakuaika päättyy viimeistään 15.6.2018. Haethan tehtävään pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Peltoniemi sähköpostitse osoitteesta petri.peltoniemi@adecco.fi. 
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kiinteistösihteeri vakituiseen tehtävään Helsinkiin


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Petri Peltoniemi


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO