Kiinteistösihteeri Tampereelle
Isännöinti Ilkka Saarinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Asiakkaamme Isännöinti Ilkka Saarinen Oy on omistajavetoinen, arvostettu ja Pirkanmaalla tunnettu isännöintitoimisto. Heillä työskentelee lähes 30 kiinteistöalan osaajaa: hallinnollisia isännöitsijöitä, teknisiä isännöitsijöitä sekä taloushallinnon ja asiakaspalvelun ammattilaisia. He tarjoavat kattavasti kaikki taloyhtiön tarvitsemat isännöinnin palvelut. Asiakaslupauksensa mukaisesti he ovat reilu, ripeä ja pätevä isännöintitoimisto.

Etsimmekin nyt heille

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi.

Tässä monipuolisessa ja mielenkiintoisessa tehtävässä pääset hoitamaan asiakaspalvelun puhelinvaihdetta, käsittelemään asiakaspalveluun saapuvia sähköposteja, palvelemaan asiakkaita toimistolla kasvokkain, vuokraamaan autopaikkoja ja laatimaan autopaikkasopimuksia, ylläpitämään saunavuorolistoja sekä hoitamaan postituksia. Pääset lisäksi laatimaan isännöitsijäntodistuksia, työskentelemään avainhallinnan parissa sekä tekemään osakasmuutoksia isännöintijärjestelmään.

Järjestelmänä työssä toimii Domus-isännöintiohjelma, joten sen tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Toivomme kuitenkin, että sinulla on hallussa Microsoft Office -ohjelmat. Toivomme sinulta myös kykyä työskennellä englannin kielellä.

Tiimiisi kuuluu kolme muuta kiinteistösihteeriä, joten sinulle tullaan tarjoamaan hyvä perehdytys tehtäviin ja tukenasi työssä on siis osaavia kollegoita.

Toivomme sinulta ripeää työotetta, vahvoja tiimityöskentelytaitoja sekä aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelusta katsotaan tässä tehtävässä ehdottomasti eduksi. Voit olla koulutukseltasi joko kiinteistösihteeri tai sinulla voi olla jokin muu tehtävään soveltuva koulutus. Tärkeintä meille on se, että sinulla on halua oppia uutta, suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja olet innokas kehittämään osaamistasi.

Aloittaisit työssäsi syyskuun 2021 alussa.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Jos vastauksesi on kyllä, niin haethan tehtävää ja kerro meille osaamisestasi ja vahvuuksistasi! Hakuaikaa tehtävässä on 31.8.2021 saakka, mutta haastattelemme tehtävään soveltuvia hakijoita jo hakuajan aikana. Lisääthän hakemukseesi myös CV:si sekä palkkapyyntösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16), noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1476022
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere