(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri - Tampere
POAS

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019
Pirkan Opiskelija-asunnot Oy, lyhennettynä POAS, on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö, jolla on tällä hetkellä reilu 30 talokokonaisuutta kaupungin eri osissa. Asunnot on tarkoitettu Tampereella ja Pirkanmaan alueella peruskoulun jälkeisissä oppilaitoksissa opiskeleville sekä alle 30-vuotiaille työssäkäyville nuorille. POASin asuntoja löytyy eri puolilta Tamperetta oppilaitosten ja korkeakoulujen läheisyydestä sekä hyvien liikenneyhteyksien varrelta.

Etsimme POASille kiinteistösihteeriä 1.4-30.9 2019 väliselle ajalle vuosiloma sijaisuuksiin.

Työnkuvasi on monipuolinen sisältäen mm. hakemuksien läpikäyntiä, asuntotarjousten ja sopimusten tekemistä sekä asiakaspalvelua toimistolla ja puhelimitse. Työaika on arkisin klo 8.00-16.00 ja yrityksessä käytössä on liukuva työaika. 
Katsomme eduksesi, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. POASilla käytössä olevia järjestelmiä ovat mm. Tampuuri kiinteistötietojärjestelmä sekä iLoq lukitusjärjestelmä. Järjestelmien tunteminen katsotaan eduksi, mutta tarpeen vaatiessa ne myös opetetaan työn ohessa. Tärkeintä on, että olet valmis ottamaan vastuuta ja kehittymään työssäsi.

Haemme hyvällä asenteella varustettua työntekijää, jolla on hyvät asiakaspalvelutaidot ja kyky pysyä rauhallisena haastavissakin tilanteissa. Työntekijän tulee olla asiakaspalveluhenkinen, englannin kielen hallitseva sekä itsenäiseen että tiimityöhön kykenevä henkilö.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, joka osaltaan määrittyy myös mahdollisen kokemuksen mukaan sekä lounasedun. Lisäksi saat monipuolisen tehtäväkentän ja pääset osaksi mukavaa työyhteisöä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Riina Erkkilä, puh. 050 409 0174 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 26.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi