(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri - Roihuvuoren Lämpö Oy
Roihuvuoren Lämpö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Roihuvuoren Lämpö Oy on vuonna 1955 perustettu kiinteistöalan palveluyritys, jonka toimialoina ovat isännöinti ja kiinteistönhoito.

Roihuvuoren Lämpö Oy tuottaa asiakkaidensa tarvitsemat isännöinti- ja kiinteistönhoitopalvelut tehokkaasti ja laadukkaasti siten, että asiakkaiden omaisuuden arvo säilyy tai nousee heidän omista tavoitteistaan riippuen.

Roihuvuoren Lämpö Oy on asukkaiden asialla - taloyhtiöiden tukena. Palvelemme niin asunto-osakeyhtiöitä kuin liike- ja autotalliyhtiöitä. Olemme tarjonneet osaavaa kiinteistöpalvelua asukkaiden ehdoilla jo yli 65 vuoden ajan. Lisätietoja meistä: www.roihuvuorenlampo.fi

Roihuvuoren Lämpö etsii nyt joukkoonsa

KIINTEISTÖSIHTEERIÄ

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinteistösihteerin työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä kuten esimerkiksi:
- yrityksen kotisivujen ja asukassivujen ylläpito
- sopimusrekisterin ylläpito ja arkistointi
- yhteydenpito eri sidosryhmiin (esim. osakkaat ja asukkaat, kiinteistönvälittäjät)
- yhtiökokousjärjestelyt ja kokouskutsujen hallinnointi sekä postitus
- osakas- ja asukastiedotteiden valmistelu ja postitus
- asiakaspalvelusihteerin sijaisena toimiminen tarvittaessa.

Aikaisempi kokemus kiinteistösihteerin tehtävistä ei ole välttämätöntä, vaan voit olla vasta uraasi aloitteleva tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokeneempi toimistotyöntekijä.
Toivomme sinulta ennen kaikkea asiakasystävällisyyttä ja paineensietokykyä. Olet lisäksi aktiivinen oman työn ja kalenterin hallinnan suhteen, oma-aloitteinen ja suunnitelmallinen sekä kykenet hoitamaan useita päällekkäisiä projekteja samanaikaisesti reippaalla asiakaspalveluasenteella. Hallitset myös hyvin perus tietotekniset ohjelmistot, Tampuuri-ohjelmiston osaaminen on eduksi.
Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen taitoa ja vähintään välttävää englannin kielen taitoa.

Roihuvuoren Lämpö tarjoaa sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työhön sekä asiantuntevan työyhteisön tuen. Tarjoamme myös mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua sekä saada vastuullisempia tehtäviä kokemuksen ja osaamisen karttuessa pidemmällä aikavälillä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään sunnuntaihin 1.11.2020 mennessä. Hoidamme rekrytointia yhteistyössä Adeccon kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi