(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri kokopäiväiseen työhön
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelutaitoista kiinteistösihteeriä kokopäiväiseen työhön Helsingin keskustaan.

Työhösi kuuluu asiakaspalvelu niin kasvotusten, puhelimitse kuin sähköisissä kanavissakin. Lisäksi hoidat laskutuksen, tiedotteiden valmistelut ja niiden julkaisemisen sekä yleiset avustavat työt. Domuksen hallitseminen on iso etu.

Sinulta toivomme löytyvän jo jonkin verran alan työkokemusta ja innokkuutta kehittyä lisää työssäsi.

Olethan valmis monipuolisiin työtehtäviin, sillä työpäiväsi täyttyvät vaihtelevista työtehtävistä aina kiinteistön asukkaiden saunavarausten hoitamisesta viranomaistiedotteiden laadintaan. Priorisointikykyä sekä kykyä aikatauluttaa omia työtehtäviä siis tarvitaan!

Asiakkaamme on alan luotettava ja arvostettu toimija, joka pitää huolen niin asiakkaistaan kuin henkilökunnastaankin. Tarjolla pitkäaikainen työ mukavassa työyhteisössä. Laita hakemuksesi palkkatoiveesi ja ansioluettelosi kanssa tulemaan alla olevasta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Kähkönen: tarja.kahkonen@hryhtiot.fi

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: sihteeri, talous, toimisto, Domus