Kiinteistösihteeri - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019


Etsimme kiinteistöalalla toimivalle asiakkaallemme kiinteistösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin vastaamaan ensisijaisesti asiakkaamme asiakaspalvelusta. Asiakkaamme sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työt voidaan aloittaa heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset vastaamaan asiakkaamme laadukkaasta asiakaspalvelusta niin puhelimitse, sähköpostitse kuin chatin välityksellä. Tehtäviisi kuuluvat myös taloyhtiösivujen ylläpito, vastikereskontran hoito, isännöitsijätodistusten laatiminen, osakeluetteloiden ylläpito sekä monipuoliset vaihtelevat toimistotehtävät.

Toivomme sinulta 

Sovit erinomaisesti asiakaspalvelijan tehtävään, kun sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulla on työtehtäviä tukeva koulutus. Toimit luontevasti ja toisia kunnioittaen niin tiimin sisällä kuin eri sidosryhmien kanssa. Suomen kielen lisäksi pystyt palvelemaan asiakkaita englannin kielellä. Työtavoiltasi olet iloinen, reipas, tarkka, huolellinen ja toimeen tarttuva. Osaat toimia ennakoivasti ja olet kiinnostunut sekä itsesi että työsi kehittämisestä. Tietotekniset taitosi ovat monipuoliset ja ajantasaiset. Eduksesi katsomme Domus-isännöintijärjestelmän tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle 

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työkokonaisuuden, jossa pääset tekemään monipuolisesti asiakaspalvelu- sekä hallinnollisia tehtäviä. Sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi, joten laitathan oman hakemuksesi, vaikka sinulla ei olisi vielä kaikista työtehtävistä aikaisempaa kokemusta. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Riikka Virtanen, puh. 030 6090 547 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Riikan tavoittaa parhaiten keskiviikkona 15.5.2019 klo 14-15. 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viipymättä mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268714
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki