(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistösihteeri, Aarre Isännöinti, Espoo
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018Työn kuvaus:
  Kiinteistösihteeri, Aarre Isännöinti Oy, Espoo

Olemme pääkaupunkiseudulla sijaitsevien asunto-osakeyhtiöiden isännöintiin erikoistunut ISA-auktorisoitu isännöitsijätoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta isännöintiä ja huolehdimme kaikista isännöinnin päätoimialueista: hallinnosta, kirjanpidosta ja talon teknisestä elinkaaresta.
Asiakastyytyväisyys on meille tärkein asia, jonka eteen teemme kaikkemme. Nykyiset asiakkaamme ovat toimintaamme erittäin tyytyväisiä; vuoden 2015 net-promoter score -tulos Aarre Isännöinnillä oli huimat 40 kun se on pääkaupunkiseudun isännöintitoimistoilla keskimäärin 3.

Haemme nyt Aarre Isännöinnin toimeksiannosta kiinteistösihteeriä vakituiseen tehtävään Espoon Pohjois-Tapiolaan
 
Toimintamme voimakkaasti kasvaessa etsimme nyt joukkoomme asiakaspalvelun huippuammattilaista. Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta joko kiinteistösihteerin työstä tai vastaavista muista vaativista asiakaspalvelun tehtävistä. Ihmisten kohtaaminen on sinulle luontaista ja haluat jättää asiakkaille aina positiivisen kokemuksen odotukset ylittävästä palvelusta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet asenteeltasi positiivinen, oma-aloitteinen ja haluat jatkuvasti oppia uutta. Suhtaudut muutoksiin positiivisesti ja osaat hallita hyvin omaa ajankäyttöäsi. Ymmärrät pienen organisaation toiminnan erityispiirteet. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aiempi Fivaldin käyttökokemus katsotaan eduksesi. Pärjäät työssäsi suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Ruotsin kielen osaaminen on eduksi mutta ei välttämätöntä.
 
Kiinteistösihteerin tehtäviin kuuluvat erilaisten asiakaspalvelutehtävien lisäksi myös monet muut vaihtelevat toimistotehtävät. Mikäli sinulla löytyy osaamista ja kiinnostusta erilaisiin markkinoinnin tehtäviin, on se iso plussa.
 
Aarre Isännöinnillä työskennellessäsi sinulla on käytössäsi hyvät työkalut. Huippumoderni toimistomme sijaitsee Espoon Pohjois-Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työtä on mahdollista tehdä toiveidesi mukaan joko kokopäiväisesti toimistotyöaikana tai vaihtoehtoisesti myös osa-aikaisesti esimerkiksi 6h/ päivä. Tehtävä on vakituinen. Hyvälle tekijälle tarjoamme hyvän palkan ja hyvät työsuhde-edut. Sinulle annetaan tehtävään kattava perehdytys ja saat myös osaavan tiimin tuen.
 
Jos tunnistat edellä mainitusta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta! Lähetäthän hakemuksesi Adeccon nettisivujen www.adecco.fi kautta ja liitä mukaan cv:si. Viimeinen hakupäivä on 23.9.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR Consultant Heidi Haikonen 11.9. ja 19.9. klo 10-16 välisenä aikana p. 050 3600 160.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Kiinteistösihteeri


Sijainti:  ESPOO


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Heidi Haikonen, 0503600160


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO