(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöryhmän päällikkö
Senaatti-kiinteistöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Oletko Senaatin uusi kiinteistöryhmän päällikkö?

Haluatko työskennellä vastuullisessa ja innostavassa työyhteisössä? Olemme valtionhallinnon työympäristökumppani ja kiinteistöomaisuuden haltija. Kanssamme pääset vaikuttamaan alan kehitykseen ja olet mukana luomassa työympäristöjä, joissa innostutaan, onnistutaan ja viihdytään.

Pyrimme monin eri tavoin varmistamaan, että henkilöstöllämme on edellytykset onnistua työssään. Edistämme henkilöstömme suorituskykyä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia, yksilölliset tarpeet ja odotukset huomioiden. Liity osaavaan joukkoomme Helsinkiin.

Tehtävänäsi on toimia kiinteistöryhmän vetäjänä. Kiinteistöryhmä vastaa erilaisten kiinteistöihin liittyvien tietojen perustamisesta ja ylläpidosta (KOKI, paikkatietojärjestelmä ja HTH). Ryhmän töihin sisältyy irtisanomisiin, myynteihin, hallinnansiirtoihin ja kiinteistöverotukseen liittyvät tukityöt. Kiinteistöryhmä osin koordinoi ja osin tekee erilaisia omistamiseen liittyviä tehtäviä. Kiinteistöryhmä kehittää omalta osaltaan käytössään olevia tietojärjestelmiä ja tekee yhteistyötä muiden valtion kiinteistöyksiköiden kanssa. Kiinteistöryhmässä toimii 9 henkilöä.

Mielekkään työn ja ammattitaitoisten kollegojen lisäksi tarjoamme Sinulle:

  • joustavat työajat ja uusimmat työnteon tavat
  • mahdollisuuden oman ammattitaidon ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen
  • tietotyötä tukevan työympäristön
  • mahdollisuuden vaikuttaa valtionhallinnon kehitykseen.

Odotuksemme ovat

  • esimies-, neuvottelu- ja asiakaspalvelukokemus
  • yliopisto/korkeakoulu tekninen, rakennusalan tai kiinteistötalouden alalta.

Arvostamme kiinteistöjen omistukseen ja isännöintiin sekä taloushallintoon ja verotukseen liittyvä juridiikan ja käytännön tuntemusta. Arvostamme myös monipuolista maankäyttöön, kiinteistönmuodostuksen, maanmittauksen, kaavoituksen, kiinteistökaupan ja maanvuokraukseen ja maahan liittyvien sopimusten tuntemusta ja käytännön kokemusta sekä kokemusta tietojärjestelmien kehittämisestä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Jari Panhelainen, p. 040 849 5739.

Jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmässämme viimeistään 19.8.2018.