(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistörekisterinhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.8.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme Kaupunkimittauspalveluiden tonttijaot ja laskenta -tiimiin KIINTEISTÖREKISTERINHOITAJAA.

Kiinteistörekisterinhoitajan tehtäviin kuuluvat erityisesti tonttijakokarttojen laadinta, tonttijako- ja kiinteistötietojen ylläpito rekisteri- ja karttajärjestelmissä, omistajaselvitykset asiakastilausten pohjalta, kiinteistötoimituksiin ja rekisterinpitoon liittyvien toimitus- ja päätöspöytäkirjojen valmistelu, rekisteriselvitykset (mm. kiinteistöverotus) sekä aineistojen perusparantaminen.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista, joustavaa ja positiivista asennetta. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä. Tunnet kiinteistönmuodostustehtävissä noudatettavan lainsäädännön ja osaat soveltaa ammatillista tietoa lakisääteisissä tehtävissä ja muissa käytännön tilanteissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn modernissa työympäristössä. Upouusi Kaupunkiympäristötalo valmistuu elokuussa hyvien kulkuyhteyksien varrelle Kalasatamaan. Mahdollistamme toimialallamme henkilöstömme ammatillisen kehittymisen ja tukenasi toimii osaava, moniammatillinen työyhteisö. Käyttöösi saat myös hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Edistämme Helsingin kaupungilla henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto: Ammattikoulussa suoritettu kartoittajan tai aiempi kartanpiirtäjän tutkinto.
Lisäksi tehtävässä edellytetään: Hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja.

Eduksi luetaan: Microstation-ohjelmiston, Facta-kuntarekisterin ja KTJ:n käyttökokemus, kiinteistönmuodostuksen ja tonttijakoasioiden käytännön kokemus, kyky oppia ja sisäistää uusia asiakokonaisuuksia.

Huom.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Eero Jalkanen: 09 310 36791 / eero.jalkanen(at)hel.fi Tiimipäällikkö Antti Kuusiniemi: 09 310 31974 / antti.kuusiniemi(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/asuminen-ja-ymparisto/tontit/maanmittauspalvelut/kiinteistonmuodostus/